TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
17mb82s full yazılım ihtiyacı.
sorun açılışta açılış logosu gelip gidiyor açılmıyor tv.
Hİ-LEVEL 43HL500 43
pnl : 23307675
vpaz: 20271524
sn: 7746196 700822
17mb82s full yazılım ihtiyacı.
sorun açılışta açılış logosu gelip gidiyor açılmıyor tv.
Hİ-LEVEL 43HL500 43
pnl : 23307675
vpaz: 20271524
sn: 7746196 700822
Hocam dediğiniz gibi yapıyorum ama olmuyorYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
For 17MB96 panel VES400UNVS-2D-N03vestel televizyonum için full yazılım ve panel yazılımı lazım.
yarsdımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
17mb96 anakart.
fulvestel televizyonum için full yazılım ve panel yazılımı lazım.
yarsdımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
17mb96 anakart.
ful
diğer konudaki mesajınız siliyor
yazılımı yükledim. fakat düzelmedi. açılışta vestel yazısı geliyor. sonra koyu bir ekran. başka bir yzılımla düzelme ihtimali varmı?For 17MB96 panel VES400UNVS-2D-N03
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
TEKNOwest ayrıca bir yazılım yayınladı.yazılımı yükledim. fakat düzelmedi. açılışta vestel yazısı geliyor. sonra koyu bir ekran. başka bir yzılımla düzelme ihtimali varmı?
yardımlarınız için teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim tv de ses ve kanallar vardı. Fakat görüntü yoktu. Usta baktı ledler sağlam panelden dedi. Panel içinde başka usta baktı, oda olmadı dedi.
en son yazılım yükledikten sonra kanallar ve ses gitti.
tavsiye edebileceğiniz bir çözüm önerisi varsa denemek isterim. herkese iyi akşamlar.
bu full yazılımdan başka panel yazılımı olan varmı.
onuda denemek isterim.
Full yazılımın içerisinde panel yazılımı zaten var. Ful yazılım sonrası sesin olmaması gayet normaldir çünkü tv ilk kurulum aşamasındadır. Görüntü olmadığı için ilk kurulum ekranını göremiyorsunuz. Kurulum yapılırsa ses gelecek sizin tv nin arızası donanımsal olabilir. Logo sonrası aydınlatmanın olduğuna emin misiniz.yazılımı yükledim. fakat düzelmedi. açılışta vestel yazısı geliyor. sonra koyu bir ekran. başka bir yzılımla düzelme ihtimali varmı?
yardımlarınız için teşekkürler.
Benim tv de ses ve kanallar vardı. Fakat görüntü yoktu. Usta baktı ledler sağlam panelden dedi. Panel içinde başka usta baktı, oda olmadı dedi.
en son yazılım yükledikten sonra kanallar ve ses gitti.
tavsiye edebileceğiniz bir çözüm önerisi varsa denemek isterim. herkese iyi akşamlar.
bu full yazılımdan başka panel yazılımı olan varmı.
onuda denemek isterim.
Donanımsal arıza olarak anlatmak istediğimin bir kısmı da bu zaten paneldeki arıza yazılım ile düzelmez.Usta ledlerde sorun olmadığını, panel arızası olduğunu söyledi. kendisi panel sorununu tamir ettirebileceği başka bir ustaya götürdü. fakat tamir edilemedi, panel değişecek oda çok pahalı diye tvyi bana geri getirdi.
Panel onarımı hakkında detaylı bilgilendirmeyi Adem Helvacı usta yapar.panelin bağlı bulunduğu elektronik kısımda sorun anladığım kadarıyla. o kartın da değişimi panelle birlikte olduğu için biraz pahalı sanırım.
Yazılım link
yeni full yazılımına ihtiyacım var gönderebilirmişsiniz şimdiden teşekkür ederim