By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
Diğer konuda full yazılım linki verildi.tv nin kapağındaki model etiketin resimi ekleyin.mb140 titanium yazılım yerine carbon yazılımı yüklemişsiniz
Diğer konuda full yazılım linki verildi.tv nin kapağındaki model etiketin resimi ekleyin.mb140 titanium yazılım yerine carbon yazılımı yüklemişsiniz
Ben ankarada oturuyorum ancak kimseyi bulamadım bildiğiniz bir usta varımdır acabaanakartdaki nand flash programlanması gerekli. program cihazı olan bir tamirci ile görüşün
Yazılım linkMerhabalar iyi günler televizyonuma yanlış yazılım yüklememin sonucunda ekran ters ve renklerde bozukluk oldu mb95m full yazılım aramaktayım
REGAL LD42F744S 42"
1091827
SN: 7242365
PNL : 2321169
Benim tanıdığım yok.Ben ankarada oturuyorum ancak kimseyi bulamadım bildiğiniz bir usta varımdır acaba
hocam denedim fakat hiçbir tepki vermiyor şunu keşfettim 2 mb olan boot dosyasını kabul etmiyor 1mb olan herhangibir boot dosyasını kabul ediyorYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Kumanda üzerinden OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
Yazılım 1-2 Dakika içerisinde yüklenecektir.
9X Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir yanıp sönme başlamadan OK tuşunu bırakmayın.
Sizin tv MB9X Anakartlıdır.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizde
Yazdığınız seri numaraya ait yazılım verildi. Sıradan bir yazılım verilmedi.hocam denedim fakat hiçbir tepki vermiyor şunu keşfettim 2 mb olan boot dosyasını kabul etmiyor 1mb olan herhangibir boot dosyasını kabul ediyor
Bakıyorum.
Hocam merhabalar Vestel logosu geliyor ışık yanıp sönüyor TV acilmiyor yazilimmi güncellememiz gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederimBakıyorum.
Yazılım link
Hocam merhabalar Vestel logosu geliyor ışık yanıp sönüyor TV acilmiyor yazilimmi güncellememiz gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
1MB boot dosyasını benim verdiğim yazılımdaki ile değiştirip yükleyin. 2MB olanı silin 1MB olanı flash bellek içerisine kopyalayın.hocam denedim fakat hiçbir tepki vermiyor şunu keşfettim 2 mb olan boot dosyasını kabul etmiyor 1mb olan herhangibir boot dosyasını kabul ediyor