Sn 7522709 600574 panel yazılım varmı yardımcı olursanız sevinirim
malesef yazılımı almadı tv de şöyle bir arıza var açılırken seg yazısı geliyor gidiyor görüntü birdaha gelmiyor ledler yanıyor tv çalışıyor kumanda işlemiyorYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sonucu yazın
oldu çok teşekkür ederim emeginize sağlıkmalesef yazılımı almadı tv de şöyle bir arıza var açılırken seg yazısı geliyor gidiyor görüntü birdaha gelmiyor ledler yanıyor tv çalışıyor kumanda işlemiyor
bu kez yazılımı aldı ama seg yazısıda gelmedimalesef yazılımı almadı tv de şöyle bir arıza var açılırken seg yazısı geliyor gidiyor görüntü birdaha gelmiyor ledler yanıyor tv çalışıyor kumanda işlemiyor
oldu çok teşekkür ederim emeginize sağlıkmalesef yazılımı almadı tv de şöyle bir arıza var açılırken seg yazısı geliyor gidiyor görüntü birdaha gelmiyor ledler yanıyor tv çalışıyor kumanda işlemiyor
bu kez yazılımı aldı ama seg yazısıda gelmedimalesef yazılımı almadı tv de şöyle bir arıza var açılırken seg yazısı geliyor gidiyor görüntü birdaha gelmiyor ledler yanıyor tv çalışıyor kumanda işlemiyor
Yazılım oldu mu olmadı mı?malesef yazılımı almadı tv de şöyle bir arıza var açılırken seg yazısı geliyor gidiyor görüntü birdaha gelmiyor ledler yanıyor tv çalışıyor kumanda işlemiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
oldu çok teşekkür ederim emeginize sağlık
bu kez yazılımı aldı ama seg yazısıda gelmedi
oldu çok teşekkür ederim emeginize sağlık
bu kez yazılımı aldı ama seg yazısıda gelmedi
malesef yazılımı almadı tv de şöyle bir arıza var açılırken seg yazısı geliyor gidiyor görüntü birdaha gelmiyor ledler yanıyor tv çalışıyor kuman işlemiyo malesef yine olmadı
Olmadıysa kurtarma yazılımını deneyinoldu çok teşekkür ederim emeginize sağlık
Bir önceki yazımı okuyun.malesef yine aynı sizi yordum kusurabakmayın
malesef olmadı teş canınız sağolsunBir önceki yazımı okuyun.
teşekkürler az önce gönderdiginiz yazılımla hallettim çok teşekkürlermalesef olmadı teş canınız sağolsun
başka kart taktım vestel yazıyor ters gösteriyor seg olmasılazım teş
en güncel 3,26,17,0 var d smart go varmı bilmiyorum. menü 1505 ile yüklenir .titanium olan uygunSeg mb110s smart TV televizyon da v.3.26.12.0 yazılımı var.Fakat D-Smart go uygulaması yok yükleyebilirmiyim. Yükleniyorsa nasıl? Ayrıca smart menüde 9 tane uygulama var bunları nasıl arttırabilirim?
tv nin kapağındaki model etiketin resimi ekleyin.mb140 titanium yazılım yerine carbon yazılımı yüklemişsinizseg marka 32sch5630 tv me vestel MB140 V138230 yazılımını yükledim. şimdi ise seg marka televizyonumda VESTEL logosu ile açılıyor fakat renkler okadar karmaşık ki hiç bir şey okunmuyor. tv mi eski haline nasıl dönderebilirim yardımlarınızı bekliyorum