jacabojacabo
Aktif Üye
- 18 May 2019
- 272
- 50
TV DE 4K LI MIDIR.TOSHIBA 49V6763DA İÇİN KULLANILAN MAİNBOARD 17MB130S KULLANILMIŞ.SANIRSAM PANEL VES490QNDS-2D-U11 OLMASI LAZIM.ONA GÖRE YAZILIMI By_Trol VE YA yokoono USTA GÖRÜRSE VERİRLER
TV DE 4K LI MIDIR.TOSHIBA 49V6763DA İÇİN KULLANILAN MAİNBOARD 17MB130S KULLANILMIŞ.SANIRSAM PANEL VES490QNDS-2D-U11 OLMASI LAZIM.ONA GÖRE YAZILIMI By_Trol VE YA yokoono USTA GÖRÜRSE VERİRLER
Güncellemeyi yaptım problem çıkmadı çalışıyor. Teşekkürler.V.5.35.4.0 Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
evet 4k.acilip kapanma sorununu bakalim yazilim atarak halledebilecekmiyiz. Sagolasin bir deneyecegim, Yazilim listelerini indirdim hangi noyla aratayim acabaTV DE 4K LI MIDIR.TOSHIBA 49V6763DA İÇİN KULLANILAN MAİNBOARD 17MB130S KULLANILMIŞ.SANIRSAM PANEL VES490QNDS-2D-U11 OLMASI LAZIM
HER YAZILIM OLMAZ SADECE 17MB130S OLACAK PANEL TUTMASADA PANEL YAZILMI İLE DÜZELİR SİZ BEKLEYİN ONA GÖRE YAZILIM VERİRLERevet 4k.acilip kapanma sorununu bakalim yazilim atarak halledebilecekmiyiz. Sagolasin bir deneyecegim, Yazilim listelerini indirdim hangi noyla aratayim acaba
HER YAZILIM OLMAZ SADECE 17MB130S OLACAK PANEL TUTMASADA PANEL YAZILMI İLE DÜZELİR SİZ BEKLEYİN ONA GÖRE YAZILIM VERİRLER
HER YAZILIM OLMAZ SADECE 17MB130S OLACAK PANEL TUTMASADA PANEL YAZILMI İLE DÜZELİR SİZ BEKLEYİN ONA GÖRE YAZILIM VERİRLER
bu ikisi cikiyor ama hangisi
AÇACAKMI AÇILIRSA SADECE PANEL KALIR
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu ikisi cikiyor ama hangisi
o zaman bekliyorum dogru yazilimi yani dimi.AÇACAKMI AÇILIRSA SADECE PANEL KALIR
BAZEN KUMANDA TUTMAYA BİLİYOR.SİZ BEKLEYİN HANGİ YAZILIM DERSELER ONU YÜKLERSİNİZ EĞER DENEMEK İSTERESENİZ SİZE KALMIŞ TV BENDE OLSA SORUN ETMEM YANLIŞ YAZILIMDA OLSA FLASH YAZARIM Bİ ŞEKİLDDE KURTARIRIM SİZ UZAKTA VE İMKAN YOKSA BEKLEYİN DERİMo zaman bekliyorum dogru yazilimi yani dimi.
o zaman bekliyorum dogru yazilimi yani dimi.
peki genelde butür bir problem yazilim kaynaklimi cikar ?yani öyle cözebilirsem super olurBAZEN KUMANDA TUTMAYA BİLİYOR.SİZ BEKLEYİN HANGİ YAZILIM DERSELER ONU YÜKLERSİNİZ EĞER DENEMEK İSTERESENİZ SİZE KALMIŞ TV BENDE OLSA SORUN ETMEM YANLIŞ YAZILIMDA OLSA FLASH YAZARIM Bİ ŞEKİLDDE KURTARIRIM SİZ UZAKTA VE İMKAN YOKSA BEKLEYİN DERİM
birde ben ilk defa yaziyorum hatta forumda da ilk kez yaziyorum .Burdaki yaziya muhakkak dönerlermi?peki genelde butür bir problem yazilim kaynaklimi cikar ?yani öyle cözebilirsem super olur
dönüş yaparlarpeki genelde butür bir problem yazilim kaynaklimi cikar ?yani öyle cözebilirsem super olur
birde ben ilk defa yaziyorum hatta forumda da ilk kez yaziyorum .Burdaki yaziya muhakkak dönerlermi?
evet simdi bunu ben mi indireyimI have for 17MB130 panel VES490QNDS-2D-N12 or 17MB130S panel VES490QNDL-2D-N11
birini denesem kirmizi kablo mu mavimi gibi olmaz degilmievet simdi bunu ben mi indireyim
I have for 17MB130 panel VES490QNDS-2D-N12 or 17MB130S panel VES490QNDL-2D-N11
evet simdi bunu ben mi indireyim