jacabojacabo Çevrimdışı

jacabojacabo

Aktif Üye
18 May 2019
272
50
Hi, I have the files. Many many thanks
There is a dropbox link:

I can't find the procedure via the forum
If you give me some permission, I'll give you the appropriate screenshot file.Try software provided by by_trol master.I can handle it even if the screen is upside down

jacabojacabo Çevrimdışı

jacabojacabo

Aktif Üye
18 May 2019
272
50
Farklı full yazılımlar önerdim kabul ederse link vereceğim neticede fazla bir özelliği olmayan MB140 Tv başka bir üyeye verilen yazılımı yüklemiş tv gitmiş.
kurtarma yazılımını bir kaç sefer yükleme yapmamış.başka birine verilen yazılımı yüklemiş ve tv bu hale gelmiş bende sadece cmo panel e göre var ona 22 vestel 24 vestel yan üretim yazılım verip denemesi lazım elimdeki bazı paneller seri no üzerine onların tek tek içeriğinden bakıp hangisi ise ona uygun olanı vericektim bir tane olacaktı onuda 150 tane dosyanın içinden bakacağım aslında panel dosyasını çekse ben onu bi şekilde düzeltme yapacaktım.bazen yurt dışı olan vestel tv ler için yazılım bulma sıkıntı oluyor.aslında bu panel e ayit panel dosyasını alıyom diye profil dosyasını almıştım onuda işime yaramaz diye silmiştim

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
kurtarma yazılımını bir kaç sefer yükleme yapmamış.başka birine verilen yazılımı yüklemiş ve tv bu hale gelmiş bende sadece cmo panel e göre var ona 22 vestel 24 vestel yan üretim yazılım verip denemesi lazım elimdeki bazı paneller seri no üzerine onların tek tek içeriğinden bakıp hangisi ise ona uygun olanı vericektim bir tane olacaktı onuda 150 tane dosyanın içinden bakacağım aslında panel dosyasını çekse ben onu bi şekilde düzeltme yapacaktım.bazen yurt dışı olan vestel tv ler için yazılım bulma sıkıntı oluyor.aslında bu panel e ayit panel dosyasını alıyom diye profil dosyasını almıştım onuda işime yaramaz diye silmiştim
Verdiklerimi denesin en azından menüler okunaklı gelebilir.

F Çevrimdışı

Fritkot

Yeni Üye
4 Şub 2021
13
57

At this time.
Link 1 : start but bad screen, readable.

IMG_4662-002.jpg

Link2: Doesn't start.

I have also a dump when the TV was bricked. Download with a raspberry and spi connection

Continue with 3

Geri
Üst Alt