Teşekkür ederim TEKNOwest sorunu forum ve sizin yardımınızla hallettim..
Teşekkür ederim TEKNOwest sorunu forum ve sizin yardımınızla hallettim..
MENU 4725 ile bir resim koyun. Teşekkürler.Teşekkür ederim TEKNOwest sorunu forum ve sizin yardımınızla hallettim..
Jak girişinden ses sistemi bağladım fakat tvden ayarları yapmama rağmen kumandadan sesi yönetemiyorum ses sisteminin bi terslik var yani, araştırdım biraz yazılımsal olabilir dediler, yardımcı olurmusunuz nasıl olucak güncelleme falanla çözülür mü
Bu tvdeki ayarları tek tek denedim fakat sonuç aynı. Ama bu config olayını nasıl yapıcam onu anlayamadım bi8. Madde17MB230 anakart ile modlama islemleri anlatimi
Bu yazida Vestel in üretmis oldugu 17mb230 anakart basligi altinda diger anakartlar icinde gecerli olabilecek baska konularda aramaniza gerek kalmadan ihtiyaciniz olabilecek bazi bilgileri ve bazi aranilan modlama islemlerini bu konu icinde bir bütün olarak anlatmaya calisacagim.Burada...tavsiyeforumu.com
Modlama kısmı ile yapılıyorU Uqursss0,
Bu tvdeki ayarları tek tek denedim fakat sonuç aynı. Ama bu config olayını nasıl yapıcam onu anlayamadım bi
Teşekkürler ben uğraşayım onla biModlama kısmı ile yapılıyor
sayfayı okursanız muhakak yaparsınız.
Dosya link
Jak girişinden ses sistemi bağladım fakat tvden ayarları yapmama rağmen kumandadan sesi yönetemiyorum ses sisteminin bi terslik var yani, araştırdım biraz yazılımsal olabilir dediler, yardımcı olurmusunuz nasıl olucak güncelleme falanla çözülür mü
17mb 140 panel yazılımı
Vestel 17MB140 Televizyon açılırken logoda bekleyip sonra kapanıyor ve stantby da bekliyordu yazılım attım vestel logosu regal oldu ve görüntü ters geldi orjinal yazılım lazım tüm bilgiler resimdedir. tşklertavsiyeforumu.com
Teşekkürler yarin deneyip sonucu bildiririm
Panelin hangi koda sahip olduğunu biliyor musunuz?veriginiz linkteki yazılımı denedim olmuyor sanırım sizin verdiğiniz linkte ki yazılım mb90 bendeki vestal mb 140 tv arka kasasının resmini atmıştım birdaha bakabilirseniz sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tv de görüntü alt resimdeki gibi
No. VES480???????.panel no 23407779