A Çevrimdışı

alcatraz 

Aktif Üye
8 Haz 2020
63
29
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
By_Trol By_Trol teşekküre ederim hocam.

H Çevrimdışı

halis87

Yeni Üye
20 Ocak 2021
6
37
Merhaba Hi Level HL49FAL27 TV hiç açılmıyor standBy ışığıda yanmıyor bunun çözümü nedir TV yi alalı 20 gün old

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba Hi Level HL49FAL27 TV hiç açılmıyor standBy ışığıda yanmıyor bunun çözümü nedir TV yi alalı 20 gün oldu

IMG_20210120_201855.jpg
Servise başvurunuz, sunny üretimi yardımcı olamıyoruz.

G Çevrimdışı

gulnare

Aktif Üye
25 Şub 2019
71
41
Denemek isterseniz yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Mrb yardımınız için çok teşekkür ederim. Bu yazılım tv ilk yazılımı galiba. mb120 de olan tüm özellikleri açmak için modlama mı yapmak gerekiyor? arkadaşta mb120 anakartlı vestel var. dahili wifi, wireless display, netfix, bloutet falan açık.

F Çevrimdışı

Ff892

Yeni Üye
27 Şub 2020
16
25
IMG_20210121_1014496c4f380888dc3f8a.jpg

iyi günler
Regal 50r7520ua
Mb 130 v5
Kırmızı ışıkta kalıyor uzun süre bekletiyor regal yazısı geliyor ardından ekran siyah şekilde açılıyor .Fabrika yazılım istiyorum teşekkürler şimdiden daha öncede almıştım lakin linke girdiğimde siteden silinmiş.
birde sorum olucaktı mb130v5 anakartım forumdaki linkten regalı seçip girdiğimde güncel yazılım mb130s içindi onu yükledim ilk zamanlar sıkıntı yoktu şimdi oluşmaya başladı acaba uyumlu değil mi ? kontrol ederseniz sevinirim
önce versiyon MB130 V5.35.2.0 benim sonradan yüklediğim MB130S QUİ Picasso Apv v5.35.4.0 sanırım yazılımı hatalı yükledim teşekkürler. linki bırakıyorum buraya.

S Çevrimdışı

SchieZophRen

Yeni Üye
22 Eki 2020
1
42
Selamlar, aynı sıkıntı bende de mevcut. TV açınca logo geliyor. StandBY ışığı birkaç kez yandıktan sonra ekran kararıyor. Diğer konularda paylaştığınız full kurulum zip dosyasını indirdim ve denedim. tv kumandasında OK tuşuna basılı tutarak fişi takıyorum ancak sonuç aynı. Hiç bir şekilde açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Model: SEG 32SCH5620 32"
SN: 7886899 701062

J Çevrimdışı

Joker1903

Yeni Üye
18 Ocak 2021
6
31
Merhabalar,
Yazılım yüklemesi olmuyor dediğiniz şekilde belleği formatladım ve attım flaş belleğe tvye takıyorum ok tusuna basılı tutup fişi takıyorum ama ışık sabit yanıyor nekadar süre basmam gerek yada yanlış birşeylermi yapıyorum destedinizi rica ederim

Yazılımı yüklendikten sonra sonucu yazacağım ilginiz için teşekkür ederim

G Çevrimdışı

gezgin_ 

Aktif Üye
27 Ara 2017
190
46
F fikoloji , üstad 2018 de aldıgım 55 ud 9400 tv var söyle bir sorun oluyor genelde tv gec acılması , birde kanal gecişi yaptıgım da ekranda kanal yazısının bazen takılı kalması bu sorunlar yoktu genel de sürüm m130 3.62.35 bu sürümden sonra m130 e yazılımlar geldi ama genelde bu sürüm ( 3.62.35) iyi idi , bir ara qui menü de yuklemiştim . burayı süreklı takıp edıyorum v 3 ıle baslayanlara herhangı bır sürüm daha gelmedı . V3 ün en son yazılım 3.62.43 de kaldı sorun nerde olabılır ?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Selamlar, aynı sıkıntı bende de mevcut. TV açınca logo geliyor. StandBY ışığı birkaç kez yandıktan sonra ekran kararıyor. Diğer konularda paylaştığınız full kurulum zip dosyasını indirdim ve denedim. tv kumandasında OK tuşuna basılı tutarak fişi takıyorum ancak sonuç aynı. Hiç bir şekilde açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Model: SEG 32SCH5620 32"
SN: 7886899 701062
Yazılım link

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Merhabalar,
Yazılım yüklemesi olmuyor dediğiniz şekilde belleği formatladım ve attım flaş belleğe tvye takıyorum ok tusuna basılı tutup fişi takıyorum ama ışık sabit yanıyor nekadar süre basmam gerek yada yanlış birşeylermi yapıyorum destedinizi rica ederim
Farklı bir flash bellek ile deneyin. Yazılımı zipten çıkartın.

Geri
Üst Alt