Bende wireless dsplay hiç yok tu ama kullanmak istiyorum. Full yazılım ile bunu yapamazmıyız.Ne gibi bir uygulama yaptınız wireless display özelliği kayboldu farklı bir yazılım mı yüklediniz.
Bende wireless dsplay hiç yok tu ama kullanmak istiyorum. Full yazılım ile bunu yapamazmıyız.Ne gibi bir uygulama yaptınız wireless display özelliği kayboldu farklı bir yazılım mı yüklediniz.
Bende wireless dsplay hiç yok tu ama kullanmak istiyorum. Full yazılım ile bunu yapamazmıyız.
Benimde bu tv var. İhtiyacım olan wiriless display. Ben daha önce modlamada yapmıştım. Ama yedekleme yaptığım dosyayıda kaybetttim. Daha önce dahili kablosuzda çalışıyordu. Onuda aktif edemedim.
Denemek isterseniz yazılım linkBende wireless dsplay hiç yok tu ama kullanmak istiyorum. Full yazılım ile bunu yapamazmıyız.
Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.Merhabalar.
Vestel marka TV fişe takıyorum Vestel yazısı geliyor kendiliğinden kapanıyor ve tekrar açılıyor bu sorunu sürekli tekrarlıyor. Sorunun nedeni ve nasıl bir çözüm bulabilirim desteğinizi rica ederim.
Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.
Merhabalar.
Vestel marka TV fişe takıyorum Vestel yazısı geliyor kendiliğinden kapanıyor ve tekrar açılıyor bu sorunu sürekli tekrarlıyor. Sorunun nedeni ve nasıl bir çözüm bulabilirim desteğinizi rica ederim.
Yazılım linkTv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.
Yazılımı yüklendikten sonra sonucu yazacağım ilginiz için teşekkür ederimJ Joker1903 Sonucu yazın.
Ve MENU 4725 ile bir resim koyun.Yazılımı yüklendikten sonra sonucu yazacağım ilginiz için teşekkür ederim
Linki ilk mesajdan itibaren inceleyin.
Merhaba 49ub8300 için yeni yazılım varmı