TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
S.a Vestel 43ua8900 mb100 version 2.7.0.0 için güncel yazılım varmıdır?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
S.a Vestel 43ua8900 mb100 version 2.7.0.0 için güncel yazılım varmıdır?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba benim de Vestel (V.0.45.23.7) (MB97) full yazılıma ihtiyacım var yardımcı olur musunuz
Oluruz ama seri numarası lazımMerhaba benim de Vestel (V.0.45.23.7) (MB97) full yazılıma ihtiyacım var yardımcı olur musunuz
Oluruz ama seri numarası lazı
Oluruz ama seri numarası lazım
Yazılım linkMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sizin tavsiyeniz ile bu kısıma geldim seri no burda yazar mı yoksa tv nin arkasında mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
forumda mesajımı buldum . Merhabalar bu yazılıma tekrar ihtiyacım var sizden rica etsem tekrar upload eder misiniz siteden kaldırılmış link çalışmıyor.
Hangi yazılımı yüklediniz?Merhaba,
benimde tv yazılım sonrası açılmıyor.
hi-level 40hl500 40"
sn:7658280 600985
VPAZ:20271523
televizyona yazılım attıktan sonra ekran komple beyaz sonra kırmızı, mavi, siyah renkleri açılıyor ama hiç bi şekilde kumanda işlemiyor sadece kumanda kapatıyor. acil yardım edebilir misiniz?
yeni yazılım nasıl atabiliriz? ayrıca menu tuşu vs çalışmıyor açılışta nasıl yazılım atabilirim yardımcı olur musunuz ?
aslında önce mb82 v.8.0.4 yaptım çok güzel oldu çalıştı 2014 yılı versiyondu sonra 2017 yılı bir yazılım buldum ondan sonra yükledikten sonra alet sarı mavi yeşil ışıklar yakıp durdu önce ters döndü sonra ışıklar yandı. daha sonra ilk versiyona geri döndüm açılışta yüklemeye çalıştım, bu sefer açılır gibi oluyor ama sonra açılmıyor ışık yanım sönüyor şimdi tam açılacakken kapanıyor tekrar.Hangi yazılımı yüklediniz?
aslında önce mb82 v.8.0.4 yaptım çok güzel oldu çalıştı 2014 yılı versiyondu sonra 2017 yılı bir yazılım buldum ondan sonra yükledikten sonra alet sarı mavi yeşil ışıklar yakıp durdu önce ters döndü sonra ışıklar yandı. daha sonra ilk versiyona geri döndüm açılışta yüklemeye çalıştım, bu sefer açılır gibi oluyor ama sonra açılmıyor ışık yanım sönüyor şimdi tam açılacakken kapanıyor tekrar.
yardım edebilir misiniz? sn vs verdim uygun bir yazılım verebilrseniz şu an televizyonu kullanamıyorum.
kardeş senden allah razı olsun sayende televizyonumu kurtardım ve yeni yazılımda kurmuş oldum.
denermisinMerhaba
Vestel 17MB140 anakartlı televizyonumda açılışta Vestel yazısı sonrasında görüntü gelmiyor.
Kurtarma yazılımı yüklemeye uğraştım 4 ayrı flash bellek ile 9 defa denedim ama herhangi bir sonuç alamadım.
Şimdi ne yapmak gerekir, full yazılım mı yüklemeliyim sizce.
TV Sn Codu: 7769407 700268
Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
yazılımcılar ne vermiş ise o durkardeş senden allah razı olsun sayende televizyonumu kurtardım ve yeni yazılımda kurmuş oldum.
versiyon v.0.8.4 un menü renkleri vs daha modern ve daha güzel görünüyor bu 2016 versiyonu ise daha çok ilk versiyona benziyor. sence nedendir?