O Çevrimdışı

ogulcan575

Yeni Üye
13 Ocak 2021
15
38
Merhaba 32fx420h FINLUX marka Tv kullanıyorum. Kumandadan açma tuşuna basınca FINLUX logosu ekrana geliyor 5 sn sonra ekran kapanıyor. Bu logo gelmesi esnasında led ışık yanıp sönüyor. Ekran kapandıktan sonra da led ışık stabil yanmaya devam ediyor. Versiyon bilgisine ulaşamıyorum ekran gelmediği için. Yazılım yüklemek istiyorum ancak açılmayan ekranda nasıl yükleme yapılır bulamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim.

O Çevrimdışı

ogulcan575

Yeni Üye
13 Ocak 2021
15
38
Merhaba 32fx420h FINLUX marka Tv kullanıyorum. Kumandadan açma tuşuna basınca FINLUX logosu ekrana geliyor 5 sn sonra ekran kapanıyor. Bu logo gelmesi esnasında led ışık yanıp sönüyor. Ekran kapandıktan sonra da led ışık stabil yanmaya devam ediyor. Versiyon bilgisine ulaşamıyorum ekran gelmediği için. Yazılım yüklemek istiyorum ancak açılmayan ekranda nasıl yükleme yapılır bulamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Seri numarası: 7905341 700314

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
F fikoloji Usta tamam yazılıma bakayım da kimseye iyilik yaramıyor android tv kanal taşıma bölümünde bir şahıs iskender şerit kendi kapasitesini sorgulamadan başkalarına çamur atıyor. Bu gibi şahsiyetler nedeni ile belkide şu an son yazılım linki vereceğim kimseye faydası olmayan bu şahsiyet yüzünden yardım ve destek işinden soğudum.

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji Usta tamam yazılıma bakayım da kimseye iyilik yaramıyor android tv kanal taşıma bölümünde bir şahıs iskender şerit kendi kapasitesini sorgulamadan başkalarına çamur atıyor. Bu gibi şahsiyetler nedeni ile belkide şu an son yazılım linki vereceğim kimseye faydası olmayan bu şahsiyet yüzünden yardım ve destek işinden soğudum.
Farkındayım okudum abi

O Çevrimdışı

ogulcan575

Yeni Üye
13 Ocak 2021
15
38
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
teşekkür ediyorum hemen deneyeceğim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
İşte bize mutluluk verende o tarz şahsiyeti unutturan da Vestel TV'ye Farklı Anakart Takılır Mı?
K kanaryaavcisi

Bunlar sayesindi forumlarda yardım elimi çekemiyorum. Kendini bilmezleri boşver abi benim gibi direk engelle.

O Çevrimdışı

ogulcan575

Yeni Üye
13 Ocak 2021
15
38
teşekkür ediyorum hemen deneyeceğim.
Sayın By_Trol usb ye attım fat32 formatında biçimlendirip ancak ok tuşuna basıp fişi takınca normal bir şekilde yanıp söndü finlüx yazısı çıktı ve ekran kapandı 5 sn sonra, led ışık stabil duruma geçti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Farkındayım okudum abi
Sayın hocam aldırmayın lütfen her zaman ne yazık ki herkesi mutlu etmek mümkün olmuyor. Elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı düşünüyorum bu kadar sayfa açılmış.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Sayın By_Trol usb ye attım fat32 formatında biçimlendirip ancak ok tuşuna basıp fişi takınca normal bir şekilde yanıp söndü finlüx yazısı çıktı ve ekran kapandı 5 sn sonra, led ışık stabil duruma geçti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sayın hocam aldırmayın lütfen her zaman ne yazık ki herkesi mutlu etmek mümkün olmuyor. Elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı düşünüyorum bu kadar sayfa açılmış.
Bir çok kez deneyin MB140 Anakartlar ilk denemede yazılım almayabiliyor flash bellek te seçer.

O Çevrimdışı

ogulcan575

Yeni Üye
13 Ocak 2021
15
38
Bir çok kez deneyin MB140 Anakartlar ilk denemede yazılım almayabiliyor flash bellek te seçer.
Denemeye devam ediyorum. Rufus programını indirip ön yüklenebilir değil seçeneğini seçerek Fat32 biçimlendirme işlemini de yaptım. Acaba ön yüklenebilir değil seçeneğini seçmemek mi gerekiyordu. Bu konuda emin olamadım.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Denemeye devam ediyorum. Rufus programını indirip ön yüklenebilir değil seçeneğini seçerek Fat32 biçimlendirme işlemini de yaptım. Acaba ön yüklenebilir değil seçeneğini seçmemek mi gerekiyordu. Bu konuda emin olamadım.
Rufusa gerek yok işletim sistemine ait bölümden usb sağ tıklayıp biçimlendiri seçin gerekirse bu yazılımı da deneyin.
Kullanıcılar için gizli metin: ogulcan575

Geri
Üst Alt