TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
Bu TV modeli için full yazılım lazım, hangisini atıcaz; destek olabilir misiniz ?
Bu TV modeli için full yazılım lazım, hangisini atıcaz; destek olabilir misiniz ?
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.
Peki yazılımı nasıl yüklüyoruz hiç bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?Tv nin arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.
klasör içinde bulunan dosyaları boş fat32 ile biçimlendirilmiş flasbelleğin içerisine klasörsüz olarak kopyalayıp flash belleği tv nin usb giriş porta takın uzaktan kumanda üzerinden ok tuşa basılı tutarak tv nin elektrik kablo fişini prize takarak tv ye enerji verip tv bekleme ışığı hızlı yanıp sönmeye başladığında uzaktan kumanda üzerinden ok tuşa basmayı bırakın.yazılım yüklemesi bittiğinde tv ilk kurulumda açılır veya bekleme ışığı sabit yanar uk üzerinden tv start edilir ilk kurulumda çıkar ve tv nin kurulumu yapılır.yazılım yüklemesi hemen almaya bilir 1 ve 3 ila 5 sefer denemede yazılımı alır.yazılımı almazsa mainboard üzerindeki 25q128 flash entegresi değişmesi gerekiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki yazılımı nasıl yüklüyoruz hiç bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
Tek denemede oldu çok teşekkür ediyorum beni servis belasından kurtardınız. Allah razı olsun.klasör içinde bulunan dosyaları boş fat32 ile biçimlendirilmiş flasbelleğin içerisine klasörsüz olarak kopyalayıp flash belleği tv nin usb giriş porta takın uzaktan kumanda üzerinden ok tuşa basılı tutarak tv nin elektrik kablo fişini prize takarak tv ye enerji verip tv bekleme ışığı hızlı yanıp sönmeye başladığında uzaktan kumanda üzerinden ok tuşa basmayı bırakın.yazılım yüklemesi bittiğinde tv ilk kurulumda açılır veya bekleme ışığı sabit yanar uk üzerinden tv start edilir ilk kurulumda çıkar ve tv nin kurulumu yapılır.yazılım yüklemesi hemen almaya bilir 1 ve 3 ila 5 sefer denemede yazılımı alır.yazılımı almazsa mainboard üzerindeki 25q128 flash entegresi değişmesi gerekiyor
Bela demeseydik iyi di sonuçta onlarda ekmeğinin peşinde emekçi arkadaşlar...Tek denemede oldu çok teşekkür ediyorum beni servis belasından kurtardınız. Allah razı olsun.
MB95 İçin güncelleme yok. Bir üst versiyon yazılım yüklense bile değişen hiç bir şey olmayacak boşuna uğraşmayın.Modlama konusunda kaynak varmı acaba mb95 için inceleme yapmak isterim. Ayrıca 50" bir Vestel televizyona sahibim bir güncelleme varmı acaba ?
Az işim var link vereceğim.