O
ogulcan575
Yeni Üye
- 13 Ocak 2021
- 15
- 38
Oldu gibi sanırım, Hoş geldiniz lütfen dil seçimi yapınız diyor. İlk kurulum sayfası geldi. Sonucu bildiririm.Deniyorum şu anda.
Oldu gibi sanırım, Hoş geldiniz lütfen dil seçimi yapınız diyor. İlk kurulum sayfası geldi. Sonucu bildiririm.Deniyorum şu anda.
BekliyoruzOldu gibi sanırım, Hoş geldiniz lütfen dil seçimi yapınız diyor. İlk kurulum sayfası geldi. Sonucu bildiririm.
Takviyeli olan yazılım mı oldu?Oldu gibi sanırım, Hoş geldiniz lütfen dil seçimi yapınız diyor. İlk kurulum sayfası geldi. Sonucu bildiririm.
F fikoloji By_Trol sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. İşleriniz rast gitsin hep mutlu huzurlu olun. 1 saattir benim için uğraştınız. Çok çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim. Halloldu en son atılan dosya ile.Maalesef O versiyon yok.
Biz teşekkür ederiz kaybetme bı yerde sakla senin TV için biçilmiş kaftan oF fikoloji By_Trol sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. İşleriniz rast gitsin hep mutlu huzurlu olun. 1 saattir benim için uğraştınız. Çok çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim. Halloldu en son atılan dosya ile.
Takviyeli olan yazılım mı oldu?
Tamamdır çok sağolun.Biz teşekkür ederiz kaybetme bı yerde sakla senin TV için biçilmiş kaftan o
Google translate:Tamamdır çok sağolun.
Merhaba arkadaşlar, akşam eve geldim TV açılmıyor, fişi takip çıkarınca JVC logo geliyor ve tekrar kapanıyor. Destek rica ediyorum F fikoloji TEKNOwest By_Trol
Yazılım linkİyi günler .Full yazılım var mı ?