ogulcan575
Yeni Üye
Oldu gibi sanırım, Hoş geldiniz lütfen dil seçimi yapınız diyor. İlk kurulum sayfası geldi. Sonucu bildiririm.Deniyorum şu anda.
Oldu gibi sanırım, Hoş geldiniz lütfen dil seçimi yapınız diyor. İlk kurulum sayfası geldi. Sonucu bildiririm.Deniyorum şu anda.
BekliyoruzOldu gibi sanırım, Hoş geldiniz lütfen dil seçimi yapınız diyor. İlk kurulum sayfası geldi. Sonucu bildiririm.
Takviyeli olan yazılım mı oldu?Oldu gibi sanırım, Hoş geldiniz lütfen dil seçimi yapınız diyor. İlk kurulum sayfası geldi. Sonucu bildiririm.
Takviyeli olan yazılım mı oldu?
Tamamdır çok sağolun.Biz teşekkür ederiz kaybetme bı yerde sakla senin TV için biçilmiş kaftan o
Google translate:Tamamdır çok sağolun.
Merhaba arkadaşlar, akşam eve geldim TV açılmıyor, fişi takip çıkarınca JVC logo geliyor ve tekrar kapanıyor. Destek rica ediyorum @fikoloji @TEKNOwest @By_Trol
![]()
Teşekkürler @TEKNOwest Yalnız benim tv de sorun yokmuş, kumanda bozulmuş*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
neyse eski tv den kalan kumandayı denemek en son geldi aklıma. ben yine de yazılımı indirdim, acil durumlar için kalsın bir köşede
Yazılım linkİyi günler .Full yazılım var mı ?![]()