TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
ful
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
ful
Bu dosyalarin hepsini mi flash a atmam gerekiyor?
üstadım bu mb91 karta yüklenir mi?Linkteki yazılımı yükleyip sonucu yazın.
Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin USB giriş portuna takın
Tv yi çalıştırın kumanda üzerinden MENÜ 1 5 0 5 Tuşlayın
Yazılım yükselme menüsü gelecek EVET seçin OK tuşuna basın
1-2 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Tv kapanacak fişi çekmeyin kapalıyken de yükleme işlemi devam edecektir açılmasını bekleyin.
Tv çalıştıktan sonra ilk kuruluma dönderin. Yeniden ayarlayın.
fat32 ile biçimlendirilmiş flashbelleğe kopyalayın tv nin usb girişe takıp kumanda üzerinden ok tuşa basılı tutarak tv nin elekrikkablo fişini prize takın stnby led hızlıyanıp sönmeye başlayınca kumanda üzerinden ok tuşu brakın yazılım yüklenene kadar bekleyin tv ilk kurulumda açılır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu dosyalarin hepsini mi flash a atmam gerekiyor?
Bu 4 dosyayi flash a attim dediginiz gibi yaptim ama standby hizli hizli yanip sondukten sonra ok tusunda birakiyorum vestel logosu geliyor snra tekrar standby da kaliyor yuklenmiyor.fat32 ile biçimlendirilmiş flashbelleğe kopyalayın tv nin usb girişe takıp kumanda üzerinden ok tuşa basılı tutarak tv nin elekrikkablo fişini prize takın stnby led hızlıyanıp sönmeye başlayınca kumanda üzerinden ok tuşu brakın yazılım yüklenene kadar bekleyin tv ilk kurulumda açılır
sandix flash bellek ile deneyin klasör içindeki dosyaları klasörsüz olarak kopyalayıp yükleyin. hemen almaya bilirde bikaç sefer deneyin.eğer mainboardda arıza yoksa yazılımı alırBu 4 dosyayi flash a attim dediginiz gibi yaptim ama standby hizli hizli yanip sondukten sonra ok tusunda birakiyorum vestel logosu geliyor snra tekrar standby da kaliyor yuklenmiyor.
Tv nin arka kapağındaki barkod bilgisine göre yazılım yüklenir. Her bulduğunuz yazılımı yüklemeyiniz. Tv çalışmaz duruma gelebilir.üstadım bu mb91 karta yüklenir mi?
üstadım bu mb91 karta yüklenir mi?
Ben de yazayım "yüklenmez" diye ,neme lazımTv nin arka kapağındaki barkod bilgisine göre yazılım yüklenir. Her bulduğunuz yazılımı yüklemeyiniz. Tv çalışmaz duruma gelebilir.
Yazılımın verilmesini beklemelisin ,dostlarım giriş yaparlarsa mutlaka verirlerTelevizyonun kırmızı ışığı yanıp sönüyor, sonra ışık tamamen sönüyor ve televizyon açılmıyor. Bu konuda yapabileceğim bir şey var mı?
Butun anlatinlara harfiyen uymama ragmen full yazilim yuklemeyi basaramadim.Yazilim guncellemesini mb 120 anakarta 2.45.10.1 yaptiktan sonra oldu.Baska guncel yazilim yukledim ama yine degismedi.Dogru yazilimlari yukledigime eminim.Sorum şu ki yazilim sonrasi anakart arizasi meydana gelmiş olabilir mi?sandix flash bellek ile deneyin klasör içindeki dosyaları klasörsüz olarak kopyalayıp yükleyin. hemen almaya bilirde bikaç sefer deneyin.eğer mainboardda arıza yoksa yazılımı alır
Sorunum şu şekilde Merhabalar vestel 43 UA 8900 Mb120 model tv yazilim yukseltme isleminden 1 hafta sonra acilmama sorunu yasiyorum.Fise taktigimda normal standby isigi yaniyor ama kumandadan acmak icin bastigimda acilmiyor.Fisi bir kac kez takip cektikten sonra aciliyor.Bunu her zaman yapmiyor bazen sorunsuz aciliyor.Kumanda da bir sorun yok.Ayrica fisten cektigim zaman standby isigi hemen sonmesi gerekirken bazen bi muddet daha yaniyor sonra sonuyor.Sorunum yazilimsal mi donanimsal mi yardimlarinizi bekliyorum Tesekkurler.Butun anlatinlara harfiyen uymama ragmen full yazilim yuklemeyi basaramadim.Yazilim guncellemesini mb 120 anakarta 2.45.10.1 yaptiktan sonra oldu.Baska guncel yazilim yukledim ama yine degismedi.Dogru yazilimlari yukledigime eminim.Sorum şu ki yazilim sonrasi anakart arizasi meydana gelmiş olabilir mi?
Tv ye başka cihaz hdmiden takılı mıButun anlatinlara harfiyen uymama ragmen full yazilim yuklemeyi basaramadim.Yazilim guncellemesini mb 120 anakarta 2.45.10.1 yaptiktan sonra oldu.Baska guncel yazilim yukledim ama yine degismedi.Dogru yazilimlari yukledigime eminim.Sorum şu ki yazilim sonrasi anakart arizasi meydana gelmiş olabilir mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sorunum şu şekilde Merhabalar vestel 43 UA 8900 Mb120 model tv yazilim yukseltme isleminden 1 hafta sonra acilmama sorunu yasiyorum.Fise taktigimda normal standby isigi yaniyor ama kumandadan acmak icin bastigimda acilmiyor.Fisi bir kac kez takip cektikten sonra aciliyor.Bunu her zaman yapmiyor bazen sorunsuz aciliyor.Kumanda da bir sorun yok.Ayrica fisten cektigim zaman standby isigi hemen sonmesi gerekirken bazen bi muddet daha yaniyor sonra sonuyor.Sorunum yazilimsal mi donanimsal mi yardimlarinizi bekliyorum Tesekkurler.
Tv kapağındaki barkodun fotoğrafını çekip burada yayınlaman lazımHello everyone, and thank you for your work.
I am looking everywhere for the full firmware for TV Philips 49pus6031.
ves490qndl-2w-u01
17mb120 vestel
Can anybody help me? I would be delighted. thank you so much