TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
IMG_20210106_194126.jpg
ful

M Çevrimdışı

malibekci

Yeni Üye
6 Ocak 2021
5
51
Linkteki yazılımı yükleyip sonucu yazın.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin USB giriş portuna takın
Tv yi çalıştırın kumanda üzerinden MENÜ 1 5 0 5 Tuşlayın
Yazılım yükselme menüsü gelecek EVET seçin OK tuşuna basın
1-2 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Tv kapanacak fişi çekmeyin kapalıyken de yükleme işlemi devam edecektir açılmasını bekleyin.
Tv çalıştıktan sonra ilk kuruluma dönderin. Yeniden ayarlayın.
üstadım bu mb91 karta yüklenir mi?

jacabojacabo Çevrimdışı
18 May 2019
276
50
IMG_20210106_201758.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu dosyalarin hepsini mi flash a atmam gerekiyor?
fat32 ile biçimlendirilmiş flashbelleğe kopyalayın tv nin usb girişe takıp kumanda üzerinden ok tuşa basılı tutarak tv nin elekrikkablo fişini prize takın stnby led hızlıyanıp sönmeye başlayınca kumanda üzerinden ok tuşu brakın yazılım yüklenene kadar bekleyin tv ilk kurulumda açılır

A Çevrimdışı

Abdullahh

Yeni Üye
3 Ara 2020
6
32
fat32 ile biçimlendirilmiş flashbelleğe kopyalayın tv nin usb girişe takıp kumanda üzerinden ok tuşa basılı tutarak tv nin elekrikkablo fişini prize takın stnby led hızlıyanıp sönmeye başlayınca kumanda üzerinden ok tuşu brakın yazılım yüklenene kadar bekleyin tv ilk kurulumda açılır
Bu 4 dosyayi flash a attim dediginiz gibi yaptim ama standby hizli hizli yanip sondukten sonra ok tusunda birakiyorum vestel logosu geliyor snra tekrar standby da kaliyor yuklenmiyor.

jacabojacabo Çevrimdışı
18 May 2019
276
50
Bu 4 dosyayi flash a attim dediginiz gibi yaptim ama standby hizli hizli yanip sondukten sonra ok tusunda birakiyorum vestel logosu geliyor snra tekrar standby da kaliyor yuklenmiyor.
sandix flash bellek ile deneyin klasör içindeki dosyaları klasörsüz olarak kopyalayıp yükleyin. hemen almaya bilirde bikaç sefer deneyin.eğer mainboardda arıza yoksa yazılımı alır

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
R Çevrimdışı

rmzn77

Yeni Üye
7 Ocak 2021
4
34
Televizyonun kırmızı ışığı yanıp sönüyor, sonra ışık tamamen sönüyor ve televizyon açılmıyor. Bu konuda yapabileceğim bir şey var mı?

IMG-20210107-WA0000.jpg

A Çevrimdışı

Abdullahh

Yeni Üye
3 Ara 2020
6
32
sandix flash bellek ile deneyin klasör içindeki dosyaları klasörsüz olarak kopyalayıp yükleyin. hemen almaya bilirde bikaç sefer deneyin.eğer mainboardda arıza yoksa yazılımı alır
Butun anlatinlara harfiyen uymama ragmen full yazilim yuklemeyi basaramadim.Yazilim guncellemesini mb 120 anakarta 2.45.10.1 yaptiktan sonra oldu.Baska guncel yazilim yukledim ama yine degismedi.Dogru yazilimlari yukledigime eminim.Sorum şu ki yazilim sonrasi anakart arizasi meydana gelmiş olabilir mi?

Butun anlatinlara harfiyen uymama ragmen full yazilim yuklemeyi basaramadim.Yazilim guncellemesini mb 120 anakarta 2.45.10.1 yaptiktan sonra oldu.Baska guncel yazilim yukledim ama yine degismedi.Dogru yazilimlari yukledigime eminim.Sorum şu ki yazilim sonrasi anakart arizasi meydana gelmiş olabilir mi?
Sorunum şu şekilde Merhabalar vestel 43 UA 8900 Mb120 model tv yazilim yukseltme isleminden 1 hafta sonra acilmama sorunu yasiyorum.Fise taktigimda normal standby isigi yaniyor ama kumandadan acmak icin bastigimda acilmiyor.Fisi bir kac kez takip cektikten sonra aciliyor.Bunu her zaman yapmiyor bazen sorunsuz aciliyor.Kumanda da bir sorun yok.Ayrica fisten cektigim zaman standby isigi hemen sonmesi gerekirken bazen bi muddet daha yaniyor sonra sonuyor.Sorunum yazilimsal mi donanimsal mi yardimlarinizi bekliyorum Tesekkurler.

M Çevrimdışı

mikebad

Yeni Üye
6 Ocak 2021
16
34
Bonjour à tous et merci pour votre travail.
Je cherche partout le firmware complet pour TV Philips 49pus6031.

ves490qndl-2w-u01

17mb120 vestel

Quelqu va à peut-il m? Je serais ravi. Merci beaucoup

...

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Sorunum şu şekilde Merhabalar vestel 43 UA 8900 Mb120 model tv yazilim yukseltme isleminden 1 hafta sonra acilmama sorunu yasiyorum.Fise taktigimda normal standby isigi yaniyor ama kumandadan acmak icin bastigimda acilmiyor.Fisi bir kac kez takip cektikten sonra aciliyor.Bunu her zaman yapmiyor bazen sorunsuz aciliyor.Kumanda da bir sorun yok.Ayrica fisten cektigim zaman standby isigi hemen sonmesi gerekirken bazen bi muddet daha yaniyor sonra sonuyor.Sorunum yazilimsal mi donanimsal mi yardimlarinizi bekliyorum Tesekkurler.
Tv ye başka cihaz hdmiden takılı mı :alala

Geri
Üst Alt