bu yazılımı denedim. yanp sonuyor ve hiç durnak yok. kapatıp acıyorum yine aynı sekilde yanıp sonmeye devam. ful yazılım kurtarabilir diye duşunuyorum. varmı elinizde
bu yazılımı denedim. yanp sonuyor ve hiç durnak yok. kapatıp acıyorum yine aynı sekilde yanıp sonmeye devam. ful yazılım kurtarabilir diye duşunuyorum. varmı elinizde
Try:bu yazılımı denedim. yanp sonuyor ve hiç durnak yok. kapatıp acıyorum yine aynı sekilde yanıp sonmeye devam. ful yazılım kurtarabilir diye duşunuyorum. varmı elinizde
Yazılım linkregal yazılımı lazım. ustalar elinde olan ve yardım ederseniz sevinirim
elinize emeğinize sağlık. çok teşekkür ederim ustambu yazılımı denedim. yanp sonuyor ve hiç durnak yok. kapatıp acıyorum yine aynı sekilde yanıp sonmeye devam. ful yazılım kurtarabilir diye duşunuyorum. varmı elinizde
Rica ederim.elinize emeğinize sağlık. çok teşekkür ederim ustam
özürdilerim bu tvnin yazılımı lazımdıkolay gelsin bu tv nin ful yazılımı lazım teşekkürler
fulkolay gelsin bu tv nin ful yazılımı lazım teşekkürler
çok teşekkür ederim saygılarful
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
tek çanak olmasına rağmen her yöntemi denedim ama malesef olmuyor.Evinizde size ait kaç adet çanak anteniniz var. Tek ise kanal arama işlemini doğru yapıyorsunuz. Çift çanaksa arada diseqc vardır apartmamda ikamet ediyorsanız arada santral vardır. Tv nin kurulum menüsü anten ayarları bölümünden mutlaka dseqc ayarını yapın. 1 Nolu porta Türksatı 2 Nolu porta her hangi bir uyduyu kayıt edin. Kutulum menüsünden yine dsmartı aratın arada santral varsa tv çanak anteni zor görüyor.
seri no?Hitachi 49HB5W62 17MB110P icin yazilim lutfen