Panel yazılımlarını zip olarak indirdim. Ctrl+f den arama yapmama rağmen Vestel Mb81 30075447 panel yazılımı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.Linke bakar mısın.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Panel yazılımlarını zip olarak indirdim. Ctrl+f den arama yapmama rağmen Vestel Mb81 30075447 panel yazılımı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.Linke bakar mısın.
Sadece bunu 30075447 Aratın yok ise yarın bakabilirim.Panel yazılımlarını zip olarak indirdim. Ctrl+f den arama yapmama rağmen Vestel Mb81 30075447 panel yazılımı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Panel yazılım linkPanel yazılımlarını zip olarak indirdim. Ctrl+f den arama yapmama rağmen Vestel Mb81 30075447 panel yazılımı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çok teşekkür ediyorum...Panel yazılım link
Yazılımı zipten çıkartın
Fat32 ile biçimlendirilmiş boş bir flash belleğe kopyalayın.
Flas belleği tv nin usb giriş portuna takın
Tv yi çalıştırın.
Görüntü geldikten sonra kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın gelen menüde Usb operations satırına inip kumanda üzerinden OK Tuşlayın yazılım yüklenecektir.
Tv yi kumanda ile kapatıp 10-15 Saniye sonra tekrar çalıştırın tv yeni yazılım ile çalışacaktır
Dikkat ederseniz her yazılımda seri numarssi istedik , seri numarası paylaşınız
Yazılım link
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu cihazın yazılımı ustam
Sorun çözülürse, MENU 4725 ile bir resim göndermeyi unutmayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu cihazın yazılımı ustam
HITACHI 32HE4000 17MB211 PANEL VES315WNDS-2D-N14 STBY FLASHING I NEED FULL SOFTWARE WITH ALL BIN OR SHREDDER FILES PLEASE UPLOAD MANY THANKS
çok teşekkür ederim ustamYazılım link
Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın