By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,253
Evde kullandığımın içini açar bakarım.Bunların çip setini biliyormusun acaba sevgili By_Trol
Evde kullandığımın içini açar bakarım.Bunların çip setini biliyormusun acaba sevgili By_Trol
Çok teşekkür ederim. Ne zaman başvursam yardımcı oluyorsunuz. Allah razı olsun*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
cihazdaki sorun ne yazarmısınmb82s kurtarma yazılımını yükledim ama basarılı olmadı ne yapmam gerekir
vestel yazısı geliyor sonra ısıklar sonuyor ama tv ledlerinde ısık yanıyor vermis oldugunuz yazılımı denedim ısık hızlı hızlı yanıyor bir sure sonra vestel yazıp aynı duruma dusuyorcihazdaki sorun ne yazarmısın
yazılımsal bir soruna benzemiyor donanımsal bi arıza mb82 lerde olabiliyorvestel yazısı geliyor sonra ısıklar sonuyor ama tv ledlerinde ısık yanıyor
Sizce sorun ne olabilir ?yazılımsal bir soruna benzemiyor donanımsal bi arıza mb82 lerde olabiliyor
Başarılı olmadı derkenmb82s kurtarma yazılımını yükledim ama basarılı olmadı ne yapmam gerekir
yazılımı tarif uzerine aynı sekilde uyguladım ama sorun cozulmediBaşarılı olmadı derken
f konnektör içindeki tuner ıc arızalı olabilir. scart soketin altında zener diyot var o kısa devre olabilirSizce sorun ne olabilir ?
Arka kapak resmi silindi anakart resmi göndersem olur mu? Teşekkürler...Tv nin arka kapağındaki barkod resmini ekleyin.
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini ekleyin.
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini ekleyin.
Arka kapak resmi silindi anakart resmi göndersem olur mu? Teşekkürler...
Çok teşekkür ederim. Sağolun..Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Google translate:Çok teşekkür ederim. Sağolun..