By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,253
Rica ederim tv deki sorun düzeldi mi?Çok teşekkür ederim. Sağolun..
Rica ederim tv deki sorun düzeldi mi?Çok teşekkür ederim. Sağolun..
Evet düzeldi aramadığım site yer kalmadı yardımcı olduğunuz için teşekkür ederimRica ederim tv deki sorun düzeldi mi?
Cod panel ?I HAVE HITACHI 32HE4000 SMART TV 17MB211 AND THE STBY LED BLIKING.PLEASE I NEED FULL SOFTWARE
Rica ederim. Başka sitelere gitmenize gerek yok.Evet düzeldi aramadığım site yer kalmadı yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Dikkat ederseniz her yazılımda seri numarssi istedik , seri numarası paylaşınızUSTALAR KOLAY GELSİN SEG 32SCH5620 MODEL TV NİNİ USB DEN YAZILIMINI OLAN PAYLAŞABİLİRMİ AYRICA UZERİNDEKİ KARTTADA VESTEL 17MB140 YAZIYOR
bende de aynı t v logo açılıyor fakat t v maalesef açılmıyor yardımseg 32sch5620 uydu alıcılı led tv kendi kendine kapanıp açılıyor 17MB82 1.37 ve 17MB82 KURTARMA yazılımını denemedim ama olmuyor full yazılımını verirmisinin @ teknovest
bende de aynı t v logo açılıyor fakat t v maalesef açılmıyor yardım SN 7938185700475 MODEL NO 32 SGH 5620
evet hocam sorunsuz açıyor mb97bende yok bu tv artik,tv deki uygulamadan mi aciyorsunuz?
titaniım uygunbende de aynı t v logo açılıyor fakat t v maalesef açılmıyor yardım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yazılım linkbende de aynı t v logo açılıyor fakat t v maalesef açılmıyor yardım
Yazılım için çok teşekkür ederim. İşime çok iyi yaradı. Rica etsem aynı anakartın panel yazılımını gYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
titaniım uygun
17MB140 Kurtarma yazılımı çıktı ve ilk defa tavsiyeforumunda !!!
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; mb140 kurtarma yazılımı - 17mb140 - vestel mb140 yazılım - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo...tavsiyeforumu.com
Vestel Mb81-2 anakartlı TV için 30075447 panel yazılımını gönderebilirseniz çok sevinirim. Çok teşekkür ederim.Rica ederim. Başka sitelere gitmenize gerek yok.
Linke bakar mısın.Vestel
Yazılım için çok teşekkür ederim. İşime çok iyi yaradı. Rica etsem aynı anakartın panel yazılımını g
Vestel Mb81-2 anakartlı TV için 30075447 panel yazılımını gönderebilirseniz çok sevinirim. Çok teşekkür ederim.