yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 2,662
- 73
TrySir. Now, tv starting but all screen is green. I don't anything. in last day, i setuping false pannel firmware.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
TrySir. Now, tv starting but all screen is green. I don't anything. in last day, i setuping false pannel firmware.
How setup this? I not entering service menu, tv's screen not coming only green screen.Try
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
renk bozukluğuTv deki sorun nedir?
aynı sorunTv deki sorun nedir?
You know how to break the TV and now you don't know how to install software for repairs !!How setup this? I not entering service menu, tv's screen not coming only green screen.
yazılım yokYou know how to break the TV and now you don't know how to install software for repairs !!
By_Trol see:
Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
i tryingYou know how to break the TV and now you don't know how to install software for repairs !!
By_Trol see:
Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
but i have 32gb usb. can i setup this usb?i trying
Unzip and put all 4 file on stick. No folderi trying
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
but i have 32gb usb. can i setup this usb?
rar dan çıkardım aradığım model yazılımı içinde yok bulabilirsen gönderirmisinUnzip and put all 4 file on stick
Unzip and put all 4 file on stick. No folder
Sir. I tryed but result same. Green screen
omer3349 gönderiler için mgn1905rar dan çıkardım aradığım model yazılımı içinde yok bulabilirsen gönderirmisin
Sir. I tryed but result same. Green screen
omer3349 gönderiler için mgn1905
17MB12-3 için hiçbir şeyim yok.
tcon sorunu mu varThe problem is not software but hardware. You have a faulty panel or t-con. Call an electronics technician.
I changed the motherboard of this TV. There was a negative image.The problem is not software but hardware. You have a faulty panel or t-con. Call an electronics technician.
Ömer hocam kendisi bana yazıyor. Sizin probleminiz ile ilgili değil. Yanlış yönlendirme olmasın.tcon sorunu mu var
Call an electronics technician.I changed the motherboard of this TV. There was a negative image.
I installed the panel software.but the software I installed was wrong.
What can I do?
Ömer hocam kendisi bana yazıyor. Sizin probleminiz ile ilgili değil. Yanlış yönlendirme olmasın.