By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
Hemen deniyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam elinize sağlık görüntüyü aldım. Ama gördüğünüz üzere negatif görüntü alıyorum.

SON.jpg
Amacım yeşil renkten kurtulmak ve negatif görüntüyü tekrar bulmaktı panel yazılımına yarın bakabilirim.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
YOKOONA USTA SİZE BURADA PANEL YAZILIMI VERMİŞ YENİ KLASÖR OLUŞTURUP KLASÖR İSMİNİ pq YAZIN.KLASÖR İÇERİSİNE PCF.BİN VE PTF.Bİ DOSYASINI KLASÖRE KOPYALAYIN.BUŞ FLASHBELLEĞE KOPYALAYIN MENÜ 4725 YAPIN AŞAĞIDA USB operation ÜZERİNE GELİP KUMANDA ÜZERİNDEN OK TUŞA BASIN.2 SANİYE İÇİNDE YÜKLER KUMANDA ÜZERİNDEN TV Yİ KAPATIN TV NİN ELEKTRİK KAPLASUNU PİRİZDEN ÇIKARTIN GERİ TAKIP ÇALIŞTIRIN
VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Panel yazılımı verildi diye yazmıştım. Arkadaş yok dedi. Bu arada MB82 Anakart pq ile olmaz. Flash bellekte sadece yazılım olacak :ok

T Çevrimdışı

tamerkotc

Yeni Üye
5 Kas 2019
3
56
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
selamlar. 32 hb500 vestel, 17mb 140 a yanlışlıkla başka siteden bulduğum yazılımı yükledim.Oda REGAL yazıp ters olarak çalıştı. Sonra siden aldığım kurtarma yazılımını yüklemeye çalıştım.Ama bir daha usb den hiçbir yazılım kabul etmedi ch341 programlayıcı ile denedim epromu silmedive başka programda kabul etmiyor.Yeni 2 adet 128 lik ve anakartta olan epromdan satın aldım. Bu yeni eproma hangi yazılımı yüklemem lazım? ch341 ile normal çekirdek yazılımları programladım fakat açılmıyor "stand by yanık kalıyor" . (Bu arada eski epromu lehimlersem regal olan ters olarak yine çalışıyor.) Yani kart sağlam .
Sorum, bu yeni aldığım eproma ch341 ile ne yüklemem lazım? Teşekkürler.

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,671
73
selamlar. 32 hb500 vestel, 17mb 140 a yanlışlıkla başka siteden bulduğum yazılımı yükledim.Oda REGAL yazıp ters olarak çalıştı. Sonra siden aldığım kurtarma yazılımını yüklemeye çalıştım.Ama bir daha usb den hiçbir yazılım kabul etmedi ch341 programlayıcı ile denedim epromu silmedive başka programda kabul etmiyor.Yeni 2 adet 128 lik ve anakartta olan epromdan satın aldım. Bu yeni eproma hangi yazılımı yüklemem lazım? ch341 ile normal çekirdek yazılımları programladım fakat açılmıyor "stand by yanık kalıyor" . (Bu arada eski epromu lehimlersem regal olan ters olarak yine çalışıyor.) Yani kart sağlam .
1. Is 32HB5000 not 32HB500 ?
2. Panel is VES315WNDB-2D-N13 ?
3. Try the software below (there are 2 softwares). It's for the stick. If the image is not correct we have a panel profile.

Eski FLASH / SPI'yi yapıştırın (EEPROM'u değil). Devredeki tüm bellekler okunamaz / silinemez / yeniden yazılamaz.

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
yokoono yokoono Usta size cevap verdi.

Geri
Üst Alt