Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

tekrar denedim olduu cook tesekkur ederim. şimdi uydu ayarları kaldı onuda halledersem tamamdır. Çok tesekkur ederim cidden kac gundur kafayı yicekdi evdekiler :)

.

Son düzenleme:
  • Herkese iyi akşamlar. Toshiba televizyonda aşağıda görüldüğü gibi en üst satırda mb130 üç satırda ise yazılım mb110 olarak görülüyor burada bir çelişki var mı bunun için full yazılım gerekli mi yardımlarınızı bekliyorum selamlar

• 20201226_172656_HDRcc2646c37e569ebf.jpg

• Herkese iyi akşamlar. Toshiba televizyonda aşağıda görüldüğü gibi en üst satırda mb130 üç satırda ise yazılım mb110 olarak görülüyor burada bir çelişki var mı bunun için full yazılım gerekli mi yardımlarınızı bekliyorum selamlar

• 20201226_172656_HDRcc2646c37e569ebf.jpg
mb110 la aynı mboot dosyası kullanılmış sıkıntı yok

arkadaşlar merhaba vestel tv me buradan
MB130 carbon Smart V3.62.50.zip yazılımı update etmiştim dun netflix kapandı ve açılmıyor login olamıyorum youtube da video oynatmıyor farklı çekirdek sürümleri denedim düzelmedi. yardımcı olabilir misiniz?

arkadaşlar merhaba vestel tv me buradan
MB130 carbon Smart V3.62.50.zip yazılımı update etmiştim dun netflix kapandı ve açılmıyor login olamıyorum youtube da video oynatmıyor farklı çekirdek sürümleri denedim düzelmedi. yardımcı olabilir misiniz?
Konusunda TV arka kapak barkodunu ekleyerek full yszilim talep edebilirsiniz

resimdeki tv nin full yazılımını rica ederim

20201226_2118225b5c99f3cc01c95c.jpg

4K SMART 50UD8800 VESTEL
SN: 7929760700104
İLK KURULUM DİYE BİR YER VARDI GİRDİM TV YE ŞİMDİ SADECE LOGO GELİYOR VE GİDİYOR NE YAPABİLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

IMG_20180717_141534.jpg
hocam güncelleme yaptım stabil gelmedi bana full yazılım verebilir misiniz.

WhatsApp-Image-2020-12-27-at-02.36.45.jpg

Merhaba, tv'de kablosuz internet menüsü kaybolmuş, sadece kablolu bağlantı seçeneği kalmış... Düzelir diye fabrika ayarlarına döndürdüm ama bu sefer kablolu bağlantı menüsü de gitti. Ardından bi umut core güncelleme yazılımını yükledim bu sefer de ağ/internet menüsü tamamen gitti :))
Umarım donanımsal bir problem yoktur ve full yazılım sorunumu çözer...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

WhatsApp-Image-2020-12-27-at-02.36.45.jpg

Merhaba, tv'de kablosuz internet menüsü kaybolmuş, sadece kablolu bağlantı seçeneği kalmış... Düzelir diye fabrika ayarlarına döndürdüm ama bu sefer kablolu bağlantı menüsü de gitti. Ardından bi umut core güncelleme yazılımını yükledim bu sefer de ağ/internet menüsü tamamen gitti :))
Umarım donanımsal bir problem yoktur ve full yazılım sorunumu çözer...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Full yazılım link

Geri
Üst Alt