H
HÜSEYİNGÖREN
Yeni Üye
- 26 Ara 2020
- 8
- 32
FİŞİ TAKIP AYNI ANDA KUMANDADAN OK TUŞUNA BASILI TUTUCAZ ORDAN YÜRÜCEZ ARTKNasıl yükleneceğini biliyor musunuz.

FİŞİ TAKIP AYNI ANDA KUMANDADAN OK TUŞUNA BASILI TUTUCAZ ORDAN YÜRÜCEZ ARTKNasıl yükleneceğini biliyor musunuz.
Bende de hı level var güncelleme yapamıyorumSorunun çözülmesine sevindim. İyi günlerde kullanınız. ?
Sonuç nedir? Yazmadınız.FİŞİ TAKIP AYNI ANDA KUMANDADAN OK TUŞUNA BASILI TUTUCAZ ORDAN YÜRÜCEZ ARTK![]()
Kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen görüntüyü buraya ekleyin.Bende de hı level var güncelleme yapamıyorum
Tv nizde dahili wifi modem var mı?Full yazılım için çok tesekkur ederim. Yükledim. Kablolu internet bağlantısı geri geldi fakat kablosuz internet bağlantısı yok... Malesef geri gelmedi.
Profil modlama yoluyla açılabilir mi acaba?
Dahili vardı hocam... Tv'nin olduğu odada hicbir kablo tesisat, eternet v.b. bağlantı yok zaten.Tv nizde dahili wifi modem var mı?
Harici mi? Var.
Maalesef bende yok diğer ustaların cevabını bekleyiniz.![]()
Bir arkadaşın tv için
7658298 600021 logo gelip kapanıyor...
full yazılım yada düzeltebileceğimiz bir kurtarma yazılımı mi diyelim bulabilirsek sevinirim ...
sevgi saygı selam ve dua ile...
Size linki verilen yazılım orjinaldi. Servisten destek alınız.maalesef sorunumda en ufak bir değişiklik yok, ne netflix login oluyor nede youtube açılıyor.
Hocam öncelikle ilgilenip bugün benim için 2. uploadı yaptığınız için çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Linkteki yazılımı yükleyip sonucu yazar mısınız.