A Çevrimdışı

antibyte

Yeni Üye
14 Ara 2020
1
55
Hi,
i am using google translator to read here as i am not speaking turkish :)
But i am searching for the firmware for a medion tv that only shows logo and then switches off.

MEDION MD31174 DE-A
Serial number : 7644771 600355
Mainboard : 17MB120
Panel : VES400QNDS-2D-N11

Thanks in advance.

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
Hi,
i am using google translator to read here as i am not speaking turkish :)
But i am searching for the firmware for a medion tv that only shows logo and then switches off.

MEDION MD31174 DE-A
Serial number : 7644771 600355
Mainboard : 17MB120
Panel : VES400QNDS-2D-N11

Thanks in advance.

Here. If the image is incorrect, you also have the panel profile in the folder.

K Çevrimdışı

kardes1

Yeni Üye
11 Nis 2020
13
44
ful
[URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]
HOCAM MAALESEF BUNUNLA YAZILIM YÜKLENMEDİ .

YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ? FUL YAZILIM YÜKLEME ADIMLARINI YAPTIM BEYAZ USB GİRİŞİ İLE VE USB 3.0 HEPSİNİ DENEDİM. TV ESKİSİ GİBİ GÜNCELLEME DE OLMADI

IMG-20201107-WA0021c20111ad52a33cf892fbfa72562f131c.jpg

K Çevrimdışı

kardes1

Yeni Üye
11 Nis 2020
13
44
Bı kaç mesajınız var detaylı yaptıklarinizi anlatirmisiniz
öncelikle netflix çekirdek yazılımları forumdan yükleyerek netflixi aktif etmeye çalıştım .Olmadı
sonrasında modlama yaparak true false -true yaparak denedim ESN?? gösterdi. menülerde netflix var marketde var ama malum siyah ekran netflix aktif olmuyor.
Çözüm olarak forumdan ful yazılım talebim oldu. Ustalardan zipli ful yazılım geldi( seri nosu vb bilgileri paylaşmıştım.)
Yükleme yaparken usb yi unrar yapılmış 4-5 dosyayı (fat32 li) usb disk den tv ye taktım. OK tuşu basılı tv fişi çekik , sonrasında 5-10 sn çeresinde mavi ışık yandı söndü ok tuşu bıraktım 1 sn vestel logo gözüktü sonrasında ekran siyah 10 dk bekledim tv açılmadı.Önce çöktü zannettim ve tv açılmayacak vs TV ben açtım kumandandan, kanallar yüklü ve herhangi bir güncelleme olmadı.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
öncelikle netflix çekirdek yazılımları forumdan yükleyerek netflixi aktif etmeye çalıştım .Olmadı
sonrasında modlama yaparak true false -true yaparak denedim ESN?? gösterdi. menülerde netflix var marketde var ama malum siyah ekran netflix aktif olmuyor.
Çözüm olarak forumdan ful yazılım talebim oldu. Ustalardan zipli ful yazılım geldi( seri nosu vb bilgileri paylaşmıştım.)
Yükleme yaparken usb yi unrar yapılmış 4-5 dosyayı (fat32 li) usb disk den tv ye taktım. OK tuşu basılı tv fişi çekik , sonrasında 5-10 sn çeresinde mavi ışık yandı söndü ok tuşu bıraktım 1 sn vestel logo gözüktü sonrasında ekran siyah 10 dk bekledim tv açılmadı.Önce çöktü zannettim ve tv açılmayacak vs TV ben açtım kumandandan, kanallar yüklü ve herhangi bir güncelleme olmadı.
Başka yazılım var mı bakayım

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
denermisin

Geri
Üst Alt