yokoono ne dersinHi,
i am using google translator to read here as i am not speaking turkish
But i am searching for the firmware for a medion tv that only shows logo and then switches off.
MEDION MD31174 DE-A
Serial number : 7644771 600355
Mainboard : 17MB120
Panel : VES400QNDS-2D-N11
Thanks in advance.
Hi,
i am using google translator to read here as i am not speaking turkish
But i am searching for the firmware for a medion tv that only shows logo and then switches off.
MEDION MD31174 DE-A
Serial number : 7644771 600355
Mainboard : 17MB120
Panel : VES400QNDS-2D-N11
Thanks in advance.
HOCAM MAALESEF BUNUNLA YAZILIM YÜKLENMEDİ .ful
[URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]
Bı kaç mesajınız var detaylı yaptıklarinizi anlatirmisiniz
öncelikle netflix çekirdek yazılımları forumdan yükleyerek netflixi aktif etmeye çalıştım .OlmadıBı kaç mesajınız var detaylı yaptıklarinizi anlatirmisiniz
Başka yazılım var mı bakayımöncelikle netflix çekirdek yazılımları forumdan yükleyerek netflixi aktif etmeye çalıştım .Olmadı
sonrasında modlama yaparak true false -true yaparak denedim ESN?? gösterdi. menülerde netflix var marketde var ama malum siyah ekran netflix aktif olmuyor.
Çözüm olarak forumdan ful yazılım talebim oldu. Ustalardan zipli ful yazılım geldi( seri nosu vb bilgileri paylaşmıştım.)
Yükleme yaparken usb yi unrar yapılmış 4-5 dosyayı (fat32 li) usb disk den tv ye taktım. OK tuşu basılı tv fişi çekik , sonrasında 5-10 sn çeresinde mavi ışık yandı söndü ok tuşu bıraktım 1 sn vestel logo gözüktü sonrasında ekran siyah 10 dk bekledim tv açılmadı.Önce çöktü zannettim ve tv açılmayacak vs TV ben açtım kumandandan, kanallar yüklü ve herhangi bir güncelleme olmadı.
üstadım tekrar rica etsem acaba müsait olduğunuzda enson gitmeden önce hdd arızalanmıştı
denermisinöncelikle netflix çekirdek yazılımları forumdan yükleyerek netflixi aktif etmeye çalıştım .Olmadı
sonrasında modlama yaparak true false -true yaparak denedim ESN?? gösterdi. menülerde netflix var marketde var ama malum siyah ekran netflix aktif olmuyor.
Çözüm olarak forumdan ful yazılım talebim oldu. Ustalardan zipli ful yazılım geldi( seri nosu vb bilgileri paylaşmıştım.)
Yükleme yaparken usb yi unrar yapılmış 4-5 dosyayı (fat32 li) usb disk den tv ye taktım. OK tuşu basılı tv fişi çekik , sonrasında 5-10 sn çeresinde mavi ışık yandı söndü ok tuşu bıraktım 1 sn vestel logo gözüktü sonrasında ekran siyah 10 dk bekledim tv açılmadı.Önce çöktü zannettim ve tv açılmayacak vs TV ben açtım kumandandan, kanallar yüklü ve herhangi bir güncelleme olmadı.
tam seri no varmı ?üstadım tekrar rica etsem acaba müsait olduğunuzda enson gitmeden önce hdd arızalanmıştı