By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,803
Rica ederim.ustam cok tesekkur ederim basarılı bır sekılde uygulandı
Rica ederim.ustam cok tesekkur ederim basarılı bır sekılde uygulandı
tv de sorun nedir.stnby led yanıp sönüyorsa yazılım ile düzelmiyebilir.sizin tv de 17mb70 mainboard kullanılmış.Merhaba,
MODEL NO: 42PF9021
SN: 6718167 100426
Yukarıdaki model ve seri numarası yazılı olan VESTEL marka ürün için firmware paylaşabilir misiniz? Ürünün şikayeti standby ışığı yanıp sönüyor ama açılmıyor.
İyi çalışmalar.
Kapağı tekrar sökün panelin üstündeki koda bakarak panel yazılımı deneyebilirsinizMerhaba Ustad
Öncelikle vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı minnattarız Elinize kolunuza saglık
Seg marka bir televizyon var yakınımın aldım tv yi internetten çıkma aynı ana kartı aldım fakat panel yazılımı uymama nedeniyle ekran ters açıyor artık gurur meselesine döndü iş ama bir türlü çıkamadım işin içinden desteğinize ihtiyacım var
Anakart modeli görseli ve arka kapak görseli ekledim
Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim
Saygılaırmla
Telefon numaranı kaldırdım. Yardımcı olacağız sana merak etme. Hem ucretli diyorsun, peki neden birine yaptırıyor sun ?servise yaptırana ?Merhaba ben 65fa8500 model TV me yazılım yükletmek istiyorum. Madenler mahallesi Ümraniye de oturuyor um. Ücreti mukabili yardımcı olacak var mı. Ben denemek istemedim bozmayayim diye. Bilen biri yapabilir mi cep numaram
Yazılım linkMerhaba Ustad
Öncelikle vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı minnattarız Elinize kolunuza saglık
Seg marka bir televizyon var yakınımın aldım tv yi internetten çıkma aynı ana kartı aldım fakat panel yazılımı uymama nedeniyle ekran ters açıyor artık gurur meselesine döndü iş ama bir türlü çıkamadım işin içinden desteğinize ihtiyacım var
Anakart modeli görseli ve arka kapak görseli ekledim
Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim
Saygılaırmla
Ustad Erken Ve hızlı cevap için çok teşekkür ederimKapağı tekrar sökün panelin üstündeki koda bakarak panel yazılımı deneyebilirsiniz
Önemli - Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı
ves315wndb-2d-n13 panel yazılımı verebilir misiniz rica etsem. Mb140 kart 32HB5000 içintavsiyeforumu.com
Hayır , bak o linkte bahsettim nasıl yüklenir.Ustad Erken Ve hızlı cevap için çok teşekkür ederim
Yazılımı indirdim 23240187 rardan çıkartıp VESTEL_D1_Plus_PNL.bin dosyayı flas a attım kumanda dan 1505 dediğimde güncelleme yapmıyor
özür dileyerek desteğinizi rica ediyorum
yazılımı pq klasörünü ekleyerek yaptım hiç açılmıyor şuan hata yanlış panel yazılımı yükledim sanırım düzeltmem mümkün mü ?Hayır , bak o linkte bahsettim nasıl yüklenir.
1505 güncelleme komutu siz pq klasörü oluştup içine panel dosyasını koyacaksiniz linkte anlatıyor
Eski kart aynı mıydı çıkan ney takılan ney ?yazılımı pq klasörünü ekleyerek yaptım hiç açılmıyor şuan hata yanlış panel yazılımı yükledim sanırım düzeltmem mümkün mü ?
Ustad eline koluna saglık oldu biraz aksamdan beri sitres yaptım yazıyı tam okuyunca çözüldü şimdi kanal listesi kaldı sadece geriyeYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Kumanda üzerinden OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
Yazılım 1-2 Dakika içerisinde yüklenecektir.
9X Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir yanıp sönme başlamadan OK tuşunu bırakmayın.
Sizin tv MB96 Anakartlı kırmızı yazı sizin için geçerli
Ustad eline koluna saglık oldu biraz aksamdan beri sitres yaptım yazıyı tam okuyunca çözüldü şimdi kanal listesi kaldı sadece geriye
Müsaitseniz hangi kanal listesini atacagımıda eklebilirseniz çok memnun olurum gerçekten siteden ve sizden emeği geçenlere çok teşekkürler bu kadar hızlı çözüm dönüş olması beni şaşkına cevirdi
Sabah saat 08:56 Da yazılım istemişsiniz saat 10:04 Te link verildi.Ustad eline koluna saglık oldu biraz aksamdan beri sitres yaptım yazıyı tam okuyunca çözüldü şimdi kanal listesi kaldı sadece geriye
Müsaitseniz hangi kanal listesini atacagımıda eklebilirseniz çok memnun olurum gerçekten siteden ve sizden emeği geçenlere çok teşekkürler bu kadar hızlı çözüm dönüş olması beni şaşkına cevirdi