jacabojacabo Çevrimdışı

jacabojacabo

Aktif Üye
18 May 2019
272
50
Merhaba,

MODEL NO: 42PF9021
SN: 6718167 100426

Yukarıdaki model ve seri numarası yazılı olan VESTEL marka ürün için firmware paylaşabilir misiniz? Ürünün şikayeti standby ışığı yanıp sönüyor ama açılmıyor.

İyi çalışmalar.
tv de sorun nedir.stnby led yanıp sönüyorsa yazılım ile düzelmiyebilir.sizin tv de 17mb70 mainboard kullanılmış.

M Çevrimdışı

Mahabbas

Yeni Üye
5 Ocak 2019
6
50
Merhaba ben 65fa8500 model TV me yazılım yükletmek istiyorum. Madenler mahallesi Ümraniye de oturuyor um. Ücreti mukabili yardımcı olacak var mı. Ben denemek istemedim bozmayayim diye. Bilen biri yapabilir mi cep numaram

Moderatör tarafında düzenlendi:
A Çevrimdışı

adresim34

Yeni Üye
12 Ara 2020
13
36
Merhaba Ustad

Öncelikle vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı minnattarız Elinize kolunuza saglık

Seg marka bir televizyon var yakınımın aldım tv yi internetten çıkma aynı ana kartı aldım fakat panel yazılımı uymama nedeniyle ekran ters açıyor artık gurur meselesine döndü iş ama bir türlü çıkamadım işin içinden desteğinize ihtiyacım var

Anakart modeli görseli ve arka kapak görseli ekledim

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim

Saygılaırmla

5e4344ad-f46b-40f8-812f-457d94fbf4cc.jpg

520d20fd-8a93-4acf-8ed8-df34fc8f8cc3.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba Ustad

Öncelikle vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı minnattarız Elinize kolunuza saglık

Seg marka bir televizyon var yakınımın aldım tv yi internetten çıkma aynı ana kartı aldım fakat panel yazılımı uymama nedeniyle ekran ters açıyor artık gurur meselesine döndü iş ama bir türlü çıkamadım işin içinden desteğinize ihtiyacım var

Saygılaırmla

Kapağı tekrar sökün panelin üstündeki koda bakarak panel yazılımı deneyebilirsiniz

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba ben 65fa8500 model TV me yazılım yükletmek istiyorum. Madenler mahallesi Ümraniye de oturuyor um. Ücreti mukabili yardımcı olacak var mı. Ben denemek istemedim bozmayayim diye. Bilen biri yapabilir mi cep numaram
Telefon numaranı kaldırdım. Yardımcı olacağız sana merak etme. Hem ucretli diyorsun, peki neden birine yaptırıyor sun ?servise yaptırana ?
Televizyon da ne problem var ?
Çalışıyorsa kumandadan "menü 4725" tuşuna basın çıkan resmi ekleyiniz.

Korkmana gerek yok, teraspy teraspy <------ bak bu kullanıcı 70 yaşında yazılım atarak usta oldu sen hayli hayli yaparsın. ?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Merhaba Ustad

Saygılaırmla

Yazılım link

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

adresim34

Yeni Üye
12 Ara 2020
13
36
Kapağı tekrar sökün panelin üstündeki koda bakarak panel yazılımı deneyebilirsiniz
Ustad Erken Ve hızlı cevap için çok teşekkür ederim

Yazılımı indirdim 23240187 rardan çıkartıp VESTEL_D1_Plus_PNL.bin dosyayı flas a attım kumanda dan 1505 dediğimde güncelleme yapmıyor

özür dileyerek desteğinizi rica ediyorum

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Ustad Erken Ve hızlı cevap için çok teşekkür ederim

Yazılımı indirdim 23240187 rardan çıkartıp VESTEL_D1_Plus_PNL.bin dosyayı flas a attım kumanda dan 1505 dediğimde güncelleme yapmıyor

özür dileyerek desteğinizi rica ediyorum
Hayır , bak o linkte bahsettim nasıl yüklenir.
1505 güncelleme komutu siz pq klasörü oluştup içine panel dosyasını koyacaksiniz linkte anlatıyor

A Çevrimdışı

adresim34

Yeni Üye
12 Ara 2020
13
36
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Kumanda üzerinden OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
Yazılım 1-2 Dakika içerisinde yüklenecektir.
9X Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir yanıp sönme başlamadan OK tuşunu bırakmayın.
Sizin tv MB96 Anakartlı kırmızı yazı sizin için geçerli
Ustad eline koluna saglık oldu biraz aksamdan beri sitres yaptım yazıyı tam okuyunca çözüldü şimdi kanal listesi kaldı sadece geriye
Müsaitseniz hangi kanal listesini atacagımıda eklebilirseniz çok memnun olurum gerçekten siteden ve sizden emeği geçenlere çok teşekkürler bu kadar hızlı çözüm dönüş olması beni şaşkına cevirdi

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Ustad eline koluna saglık oldu biraz aksamdan beri sitres yaptım yazıyı tam okuyunca çözüldü şimdi kanal listesi kaldı sadece geriye
Müsaitseniz hangi kanal listesini atacagımıda eklebilirseniz çok memnun olurum gerçekten siteden ve sizden emeği geçenlere çok teşekkürler bu kadar hızlı çözüm dönüş olması beni şaşkına cevirdi

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Sabah saat 08:56 Da yazılım istemişsiniz saat 10:04 Te link verildi. :ok

Geri
Üst Alt