S
serkan20150
Yeni Üye
- 9 Haz 2020
- 5
- 20
hocam mb97 televizyonumda netflix açılıyorda ondan sormak istemiştimmb9x lar netflix desteklemiyor artik,mb120 de sorun yok..
hocam mb97 televizyonumda netflix açılıyorda ondan sormak istemiştimmb9x lar netflix desteklemiyor artik,mb120 de sorun yok..
bende yok bu tv artik,tv deki uygulamadan mi aciyorsunuz?hocam mb97 televizyonumda netflix açılıyorda ondan sormak istemiştim
Google translate:merhaba elimde Regal 32r4011h marka model LED TV var TV de logo geliyor ve ardından kapanıyor sitenizdeki her şeyi kontrol ettim mb 140 kurtarma yazılımını kurtarma talimatına göre yüklemeye çalıştım ancak Standby ışığı 1-2 saniyeliğine hızlıca yanıp sönüyor ancak tekrar normale dönüyor acaba yanlış yazılım mı yüklüyorum deyip her şeyi denedim mb97 mb98 mb82 mb90 hiç sonuç alamadım 3 USB bellek le tekrar tekrar denedim hepsinde de başlar gibi yapıp bıraktı
seri no : 7843486 701096
10111310 1707 701096
fotoğrafta gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz cevabınız için teşekkürler
cihazınızın anakartı mb97 umarım kurtulur. ok tuşuna 15 sn basılı tutun. ful yazılım ektemerhaba elimde Regal 32r4011h marka model LED TV var TV de logo geliyor ve ardından kapanıyor sitenizdeki her şeyi kontrol ettim mb 140 kurtarma yazılımını kurtarma talimatına göre yüklemeye çalıştım ancak Standby ışığı 1-2 saniyeliğine hızlıca yanıp sönüyor ancak tekrar normale dönüyor acaba yanlış yazılım mı yüklüyorum deyip her şeyi denedim mb97 mb98 mb82 mb90 hiç sonuç alamadım 3 USB bellek le tekrar tekrar denedim hepsinde de başlar gibi yapıp bıraktı
seri no : 7843486 701096
10111310 1707 701096
fotoğrafta gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz cevabınız için teşekkürler
Yazılım linkMerhaba,
Televizyonuma bugün youtube açılmadığı için yazılım atmaya çalıştım
USB üzerinden FAT32 yaptım yazılım dosyasını içine attım (youtubedan (buradan) bir yazılım yükleme vidyosu ve yazılımınıbulmuştum mb90 mb95 v366 n v366y diye)
Lakin üstteki USBye takmışım sanırım alttaki USB1 imiş
Neyse yazılımı güncellemek için ayarlara girdim yazılımı %100e getirdi yüklemek için kapandı ve sonra ilk açılışta kırmızı ışık yanıp sönüyor ve yüklenme olmuyor yaklaşık 30 dk açık bıraktım fakat hala açılmadı ben de fişini çektim USB1 e takıp tekrar açtım fakat yine olmadı
Vestel 40PF7070 SN: 7050334 300446
Yaptım fakat kırmızı ışıkta hızlı yanma sönme olmadı yaklaık 1 dak kadar bekledimYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Kumanda üzerinden OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
Yazılım 1-2 Dakika içerisinde yüklenecektir.
9X Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir yanıp sönme başlamadan OK tuşunu bırakmayın.
Sizin tv MB95 Anakartlı kırmızı yazı sizin için geçerli
64Gb yi pc NTFS olarak otomatik alğılamış ve biçimlendirmiştir. Düşük kapasiteli flash bellek kullanın özellikle fat32 Olarak biçimlendirilmiş olsun.Yaptım fakat kırmızı ışıkta hızlı yanma sönme olmadı yaklaık 1 dak kadar bekledim
Bir de usb 64 gb onunla alakası olur mu dosya biçimi fat32 ama
Aslında özel bir program ile FAT32 yaptım yarın farklı br usb ile denerim olmadı64Gb yi pc NTFS olarak otomatik alğılamış ve biçimlendirmiştir. Düşük kapasiteli flash bellek kullanın özellikle fat32 Olarak biçimlendirilmiş olun.
Usb girişleri sürekli kullanılmadığı zaman içerisindeki pinlerde kararmalar oluşuyor kararmalar temassızlık yapar flash belleği tamamen çıkartmadan 8-10 Defa yuvadan çekip geri takın kararmaları nispeten temizler sürekli karşılaştığım bir durum bu yöntem işe yarıyor.Aslında özel bir program ile FAT32 yaptım yarın farklı br usb ile denerim olmadı
Bu arada televizyonun arkasında 2 tane usb girişi var ikisinde de denemedim olmadı fark eder mi?
Teşekkürler usbyi boyutunu küçülterek denedikten sonra işe yaradı tv açılıyorUsb girişleri sürekli kullanılmadığı zaman içerisindeki pinlerde kararmalar oluşuyor kararmalar temassızlık yapar flash belleği tamamen çıkartmadan 8-10 Defa yuvadan çekip geri takın kararmaları nispeten temizler sürekli karşılaştığım bir durum bu yöntem işe yarıyor.
Rica ederim.Teşekkürler usb
Teşekkürler usbyi boyutunu küçülterek denedikten sonra işe yaradı tv açılıyor