harika bir platform olusturmussunuz , teşekkür ederim.Bakıyorum
harika bir platform olusturmussunuz , teşekkür ederim.Bakıyorum
Linkteki yazılımı aldığınız şekilde geri yükleyeceksiniz.buyrun dediğiniz gibi yaptım dosyalar burada
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Thanks a lot but unfortunately does not want to load this software
Çoktan yüklenmiş olması gerekir MENÜ 4725 / Usb operations / OK sonuç ?Linkteki yazılımı aldığınız şekilde geri yükleyeceksiniz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın profile isimli sarı klasörü aldığınız şekilde geri yükleyin yükleme bitince menü veya exit ile çıkış yapıl tv yi ilk kuruluma dönderin yeniden kurun.
cok teşekkür ederim oldu. ben program yüklemek istersem nasıl yukleyeceğim beki , örnegin bein connect vs.Linkteki yazılımı aldığınız şekilde geri yükleyeceksiniz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın profile isimli sarı klasörü aldığınız şekilde geri yükleyin yükleme bitince menü veya exit ile çıkış yapıl tv yi ilk kuruluma dönderin yeniden kurun.
Full yazılım linkMerhaba, resimini çektiğim TV full yazılımı için bir link açabilirseniz sevinirim.
F fikoloji , By_Trol
Üstadım telefondan youtubenim ekran yansıtma yapamıyorum onunun bir çözümü varmı? Tesk ederimI iakkan, farklı usb bellek deneyin mb96 97 yazılımı yüklediyseniz nand flash yazılımı çökmüş olabilir.
cihaz ve tlfÜstadım telefondan youtubenim ekran yansıtma yapamıyorum onunun bir çözümü varmı? Tesk ederim
I iakkan, farklı usb bellek deneyin mb96 97 yazılımı yüklediyseniz nand flash yazılımı çökmüş olabilir.
Daha önceden yapıyordum aynı ağa baglı ama telefondaki sarın ile işaretlediginiz o logo çıkmıyorcihaz ve tlf
aynı ağa bağlı olması lazım youtube da resimde sarı ile işaretlediğim paylaş butonunu deneyin