Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

buyrun dediğiniz gibi yaptım dosyalar burada :)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Linkteki yazılımı aldığınız şekilde geri yükleyeceksiniz.
Yazılımı zipten çıkartın profile isimli sarı klasörü aldığınız şekilde geri yükleyin yükleme bitince menü veya exit ile çıkış yapıl tv yi ilk kuruluma dönderin yeniden kurun.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın profile isimli sarı klasörü aldığınız şekilde geri yükleyin yükleme bitince menü veya exit ile çıkış yapıl tv yi ilk kuruluma dönderin yeniden kurun.
Çoktan yüklenmiş olması gerekir MENÜ 4725 / Usb operations / OK sonuç ?

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

cok teşekkür ederim oldu. ben program yüklemek istersem nasıl yukleyeceğim beki , örnegin bein connect vs.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@By_Trol,

Merhaba, resimini çektiğim TV full yazılımı için bir link açabilirseniz sevinirim.
@fikoloji ,@By_Trol

IMG_20201211_170632.jpg

Привет, помогите. Мне нужно полное программное обеспечение для телевизора. HITACHI 40HB6T62H, основная плата: 17MB110, панель: VES400UNDS-2D-N11, SN: 7677072 600355. Пожалуйста, напишите нам. Я был бы очень благодарен.

Üstadım telefondan youtubenim ekran yansıtma yapamıyorum onunun bir çözümü varmı? Tesk ederim
cihaz ve tlf

youtubed3a52f5599ad6b0b.jpg

aynı ağa bağlı olması lazım youtube da resimde sarı ile işaretlediğim paylaş butonunu deneyin

Привет, помогите. Мне нужно полное программное обеспечение для телевизора. HITACHI 40HB6T62H, основная плата: 17MB110, панель: VES400UNDS-2D-N11, SN: 7677072 600355. Пожалуйста, напишите нам. Я был бы очень благодарен.
@yokoono help please

Geri
Üst Alt