Ustam cevap vermedin.Full için seri numarası paylaşınız
Ustam cevap vermedin.Full için seri numarası paylaşınız
Seri numara paylaştınız mı?Ustam cevap vermedin.
MB140 Anakart yerine MB97 Mi takıldı.Son durum nedir. MB97 Sağlam ise çalışmıştır görüntü sorunu mu var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu'nun üzerinde m140 vardı m97 ile değiştir'dim.
Yazılım sürümü eski güncel sürüm yüklemek istiyorum güncelleme dosyası çalışmadı full yüklemek istedim görüntü kalitesi düşük'de gibi geldi yardımcı olursanız sevinirim.MB140 Anakart yerine MB97 Mi takıldı.Son durum nedir. MB97 Sağlam ise çalışmıştır görüntü sorunu mu var.
mb97 güncel linkiYazılım sürümü eski güncel sürüm yüklemek istiyorum güncelleme dosyası çalışmadı full yüklemek istedim görüntü kalitesi düşük'de gibi geldi yardımcı olursanız sevinirim.
yazılımı bulamadım ?linkini rica ediyorunBaşka yazılım var mı bakayım
Usta full yazılım lazım bana bu güncelleme dosyası.mb97 güncel linki
Önemli - 17MB97 -17MB98 Anakartlı Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.
MB97 ve MB98 şaseli Smart tvlerde Youtube uygulamasından video izlenmesi durumunda, belli bir süre sonra “yükleniyor” hatasında kalmaktadır. Youtube güncellemeleri sonrası oluşan hatanın kök nedeni, video izleme sırasında eski versiyona göre daha çok veri indirme ve şase üzerindeki ram’de...tavsiyeforumu.com
abi kolay gelsin mb90 anakart var standby yanıp söüyordu yazılım denedim standby ışıgıda gitti ne yapmalıyım
1. mesajı beğenmeniz gerekli
Merhaba,ben çok acemiyim bu konuda nereden bulacağımı bilemedim ,yeni üyeyim. 32hb5000 tv yazılım yükleme linkini bulamadım,yardımcı olabilir misiniz?hello welcome the application is not installed you have to use the existing applications hosbulduk
Güncelleme yapacaksanız ;Merhaba,ben çok acemiyim bu konuda nereden bulacağımı bilemedim ,yeni üyeyim. 32hb5000 tv yazılım yükleme linkini bulamadım,yardımcı olabilir misiniz?
mb97 güncel linki
Önemli - 17MB97 -17MB98 Anakartlı Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.
MB97 ve MB98 şaseli Smart tvlerde Youtube uygulamasından video izlenmesi durumunda, belli bir süre sonra “yükleniyor” hatasında kalmaktadır. Youtube güncellemeleri sonrası oluşan hatanın kök nedeni, video izleme sırasında eski versiyona göre daha çok veri indirme ve şase üzerindeki ram’de...tavsiyeforumu.com
MB97 Kurtarma yazılımı yok hiç bir zaman olmadı.
Bunun kurtama yazılımı lazım usta.
Flash yazılması gerekiyor servisten veya bir elektronikçiden destek alın yazılamıyorsa anakart değişecek.abi kolay gelsin mb90 anakart var standby yanıp söüyordu yazılım denedim standby ışıgıda gitti ne yapmalıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: