Kurtarmaya ne yapacağız.
Bunun kurtama yazılımı lazım usta.
Bunun kurtama yazılımı lazım usta.
Doğru yazılımı yüklemeniz gerekir. Tv donanımı orjinal ise arka kapaktaki barkod resmini buraya ekleyinsatellite 22pf5065 22'' televizyona yanlıs yazılım yükledim kumanda calışmıyor ne yapmam gerek teşekkürler
Full yazılım yüklenecekKurtarmaya ne yapacağız.
Doğru yazılımı yüklemeniz gerekir. Tv donanımı orjinal ise arka kapaktaki barkod resmini buraya ekleyin
Bakıyorum , sizi az bekleteceğim.
cihaz orjinal hocam yazılımı bekliyorum insallah
tamamdır hocamBakıyorum , sizi az bekleteceğim.
Kumanda modeli değişse bile OK tuşu ve Standby tuşu standarttır yazılımı yükleyebilirsiniz.
cihaz orjinal hocam yazılımı bekliyorum insallah
kumandadan ok tusuna basılı tutuyorum ısık normal yanıp sönüyor sonra vestel logosu geliyor geri bekleme moduna geçiyor sonra kumandadan kanal değiştirme veya acma kapama tusuna basıyorum ekran normal acılıyor kurulum ekranı geliyor kalıyor bu önceki yazılımı yüklediğimden sonra olduKumanda modeli değişse bile OK tuşu ve Standby tuşu standarttır yazılımı yükleyebilirsiniz.
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
Kurulumu yapın.kumandadan ok tusuna basılı tutuyorum ısık normal yanıp sönüyor sonra vestel logosu geliyor geri bekleme moduna geçiyor sonra kumandadan kanal değiştirme veya acma kapama tusuna basıyorum ekran normal acılıyor kurulum ekranı geliyor kalıyor bu önceki yazılımı yüklediğimden sonra oldu
yanlış yazılımı yüklemeden önce vestel logosu gelip gidip duruyordu sonrasında yazılım yükledim bu seferde kurulum ekranında kaldı
kumanda gormuyor kurulum yapamıyorumKurulumu yapın.
Yazılım yokmu yani.Full yazılım yüklenecek
Yazılım göndersen sana zahmet.Full yazılım yüklenecek
mb82s full yazılım yüklendi ve ilk kurulumda kalıyor uzaktan kumanda işlem görmüyor tv elektirik kablo fişi pirizden çekip tekrar takınca aynı hata yapıyorsa lnb tüner entegresi bozuksa yapar.tv ye uydusuz mb8s full yazılım yüklenir ve her şey normal çalışırsa dediğim gibi lnb tüner entegresi bozulmuşturkumanda gormuyor kurulum yapamıyorum