B Çevrimdışı

burak28

Yeni Üye
4 Eki 2020
39
28
Kurtarmaya ne yapacağız.
20201215_091647.jpg

Bunun kurtama yazılımı lazım usta.

L Çevrimdışı

leader_devil

Yeni Üye
15 Ara 2020
16
37
Kumanda modeli değişse bile OK tuşu ve Standby tuşu standarttır yazılımı yükleyebilirsiniz.

Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
kumandadan ok tusuna basılı tutuyorum ısık normal yanıp sönüyor sonra vestel logosu geliyor geri bekleme moduna geçiyor sonra kumandadan kanal değiştirme veya acma kapama tusuna basıyorum ekran normal acılıyor kurulum ekranı geliyor kalıyor bu önceki yazılımı yüklediğimden sonra oldu
yanlış yazılımı yüklemeden önce vestel logosu gelip gidip duruyordu sonrasında yazılım yükledim bu seferde kurulum ekranında kaldı

IMG_20201215_212559.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
kumandadan ok tusuna basılı tutuyorum ısık normal yanıp sönüyor sonra vestel logosu geliyor geri bekleme moduna geçiyor sonra kumandadan kanal değiştirme veya acma kapama tusuna basıyorum ekran normal acılıyor kurulum ekranı geliyor kalıyor bu önceki yazılımı yüklediğimden sonra oldu
yanlış yazılımı yüklemeden önce vestel logosu gelip gidip duruyordu sonrasında yazılım yükledim bu seferde kurulum ekranında kaldı

IMG_20201215_212559.jpg
Kurulumu yapın.

jacabojacabo Çevrimdışı

jacabojacabo

Aktif Üye
18 May 2019
272
50
kumanda gormuyor kurulum yapamıyorum
mb82s full yazılım yüklendi ve ilk kurulumda kalıyor uzaktan kumanda işlem görmüyor tv elektirik kablo fişi pirizden çekip tekrar takınca aynı hata yapıyorsa lnb tüner entegresi bozuksa yapar.tv ye uydusuz mb8s full yazılım yüklenir ve her şey normal çalışırsa dediğim gibi lnb tüner entegresi bozulmuştur

Geri
Üst Alt