B Çevrimdışı

burak28

Yeni Üye
4 Eki 2020
39
28
Yazışmalarınızı kontrol ettim eklediğiniz tv barkodu MB140 Ana karta ait siz tv ye MB97 Ana kart takmışsınız izlemede sorun yoksa daha fazla kurcalamayın elinizdekinden de olursunuz. Sadece TEKNOwest TEKNOWEST ustanın verdiği yazılımı yükleyin yüklenmiyorsa da bu şekilde kullanın Full yazılım için MB97 Anakartın önceki takılı olduğu tv nin arka kapak barkodu gerekli
Televizyonun panel kırık'tı hurda'ya çıkardım onu kartın üzerindeki etiketi iş görürmü usta.

jacabojacabo Çevrimdışı

jacabojacabo

Aktif Üye
18 May 2019
272
50
kumandadan ok tusuna basılı tutsamda tutmasamda cihaz tepki vermiyor baska farklı bir yolu varmı kurulum yapmak için
başka kumanda ile deneyin bazen yüklenmiş yazılım ile kumanda işlev görmüyor olabilirde.bence sizin tv nin mainboard üzerindeki lnb tüner entegresi arızalı tv kitlenir kalır hiçbir işlem yapmaz veya açılıp kapanır

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
kumandadan ok tusuna basılı tutsamda tutmasamda cihaz tepki vermiyor baska farklı bir yolu varmı kurulum yapmak için

başka kumanda ile deneyin bazen yüklenmiş yazılım ile kumanda işlev görmüye bilirde
Jacabo hocamın dediği gibi deneyin kumanda imkanınız yoksa telefonunuzda mevcut kızılötesi varsa telefona kumanda uygulaması ile de işlem sağlamayı deneyebilirsiniz

digital71 Çevrimdışı

digital71

Yeni Üye
29 May 2018
43
45
jvc 50''bim ürünü için kurtarma yazılımı varmıdır? mb130

tv ışığı yanıp sönüyor. açılmıyor.

yeni yazılım yüklemesi yapmadım. cihaz jvc logodan sonra kalıyor.
jvc2cf70448faf71121.jpg
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yokmu ustalar bir çözüm?

B Çevrimdışı

burak28

Yeni Üye
4 Eki 2020
39
28
Yazışmalarınızı kontrol ettim eklediğiniz tv barkodu MB140 Ana karta ait siz tv ye MB97 Ana kart takmışsınız izlemede sorun yoksa daha fazla kurcalamayın elinizdekinden de olursunuz. Sadece TEKNOwest TEKNOWEST ustanın verdiği yazılımı yükleyin yüklenmiyorsa da bu şekilde kullanın Full yazılım için MB97 Anakartın önceki takılı olduğu tv nin arka kapak barkodu gerekli

Screenshot_2020-12-16-22-50-12-1.png

digital71 Çevrimdışı

digital71

Yeni Üye
29 May 2018
43
45
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
Çoooook Teşekkür ederim. By_Trol :clap2:clap2 Yazılan talimatları uygulayarak çok basit bir şekilde yazılım yüklemesi yaptım. 5 gündür açılmayan tv açıldı.:ok İyiki varsın Tavsiye Forumu

Geri
Üst Alt