mb120 netflix çekirdek yazılımı yükleyeceğiz doğru mudur?Mb120 full yazılımda zaten Netflix olmaz tekrar modlama yada MB120 netflix yazılımı deneyin olmassa yapacak birşey kalmıyor
mb120 netflix çekirdek yazılımı yükleyeceğiz doğru mudur?Mb120 full yazılımda zaten Netflix olmaz tekrar modlama yada MB120 netflix yazılımı deneyin olmassa yapacak birşey kalmıyor
mb120 netflix çekirdek yazılımı yükleyeceğiz doğru mudur?
Rica ederim.Çoooook Teşekkür ederim. By_Trol Yazılan talimatları uygulayarak çok basit bir şekilde yazılım yüklemesi yaptım. 5 gündür açılmayan tv açıldı. İyiki varsın Tavsiye Forumu
Yazılım link (Netflix)mb120 netflix çekirdek yazılımı yükleyeceğiz doğru mudur?
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
ful yazılım fabrika çıkış yazılımıdır. güncellemeler core yazılımdır.Ustam güncel yazılım'mı acaba.
Teşekkür ederim ustaful yazılım fabrika çıkış yazılımıdır. güncellemeler core yazılımdır.
güncel core yazılımları
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Ustam teşekkür ederim sizleri'de biraz uğraştım ama kusura bakmayın.ful yazılım fabrika çıkış yazılımıdır. güncellemeler core yazılımdır.
güncel core yazılımları
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Teşekkür ederim usta
Ustam teşekkür ederim sizleri'de biraz uğraştım ama kusura bakmayın.
Full yazılım linkMerhaba. TV sürekli kendi kendine reset atıyor ve açılmıyor. Full yazılım konusunda destek rica ediyorum arkadaşlar. İyi akşamlar dilerim.
Tesekkur ederim dostumFull yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sonucu yazın.Tesekkur ederim dostum