çok teşekkür ederim cevabınız için dediğiniz gibi hiç dokunmadan devam o haldemalesef 2014 üretimli bir cihaz donanımsal olarak çok düşük mb95 anakart mevcut çalışıyorsa kurcalamayın derim
çok teşekkür ederim cevabınız için dediğiniz gibi hiç dokunmadan devam o haldemalesef 2014 üretimli bir cihaz donanımsal olarak çok düşük mb95 anakart mevcut çalışıyorsa kurcalamayın derim
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu yazılım yükledim ekran ters ve sonrada görüntü gelmiyor*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Vermiş olduğunuz yazılım yüklemedim ekran ters görüntü gelip gidiyor bir daha görüntü gelmiyor*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılım güncellendi ama hala Carbon teması gelmediGüncel carbon yükleyebilirsinizMB120 Yeni yazılım
17mb120 ana kart yazılım. Yazılım yüklemek her zaman risk içeren bir durumdur. Yazılımlar orjinal olup, bütün sorumluluk yükleyiciye aittir. marka seçeneğiniz mevcutsa örnek toshiba, sizin tv de toshiba ise o yazılımı yükleyiniz. Carbon olan vestel markası içindir. titanyum olan ise seg...tavsiyeforumu.com
merhaba 3,7,6,f full yazılım linki
3,7,6,s core yazılım linki.
tercih size kalmış
48sn b6240 fhd smart slim serı no sn 7168646 400392 yazılım varmıdırsayın woxman ben mb 82 yazılımı her türlü veririm. seri numarasından çıkarabilirim. siz mb82 yerine 96 şase takmışsınız ben mb82 yazılım versem uymaz.
mb96 da 100 den fazla yazılım var hepsini paylaşmaya kalkasam 5 gün sürer. senden ricam şu an takılı olan mb96 şaseinin resmidir. mb96 şasedeki barkod resimlerini paylaşın. aksi takdirde yardımcı olamayacağım
MB70 Eski bir anakart güncel yazılımı yok.merhabalar mb70 güncellemesi varmı acaba yardımcı olabilirmisiniz
verdiğim yazılım orj full yazılım cihaza öncesinde yazılım yüklendimi yada başka bir anakart takıldımı
Vermiş olduğunuz yazılım yüklemedim ekran ters görüntü gelip gidiyor bir daha görüntü gelmiyor
İyi günler adem hocam benim Profilo 50PA515T Ultra HD (4K) TV bu televizyonumda smart özelliğindeki menü değişiyor aç kapa yapıyorum kendi menüsüne dönüyor aca ba yazılım düzeltirmıRezerve
titanium olanını denermisinmerhaba regal 22r4015f 22 tv. açılmıyor.
seri numarası 8027878 800073
yardımlarınızı rica ediyorum
yokoonohello to all
my tv is bricked it powrs up shows the logo and then goes to black screen
any way to fix it, the pick is before the upgrade
it is mb130 v5
FL2D4903UH
17MB130
firmware V.5.35.2.0
this happent after factory reset
i cant go to menu 4725 now only this way let me do it
SOFTWARE UPDATE
MAIN SOFTWARE UPDATE
1. mb130_en.bin, mb130_RomBoot.bin, mb130_PM51.bin and usb_auto_update_G10.txt documents should
be copied directly inside of a flash memory (not in a folder).
2. Insert flash memory to the TV when TV is powered off.
3. While pushing the OK button in remote control, power on and wait. TV will power-up itself.
4. If First Time Installation screen comes, it means software update procedure is successful.
but i dont have the files
thank you all
Kart değişimi yok. Bi kaç yazılım denedim.verdiğim yazılım orj full yazılım cihaza öncesinde yazılım yüklendimi yada başka bir anakart takıldımı