mb82 kurtarma-Üstad,
Bu TV nin de yazılımı gerek. Yüklerseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Smart özelliği kayboldu derken ,Tv çalışıyor mu?Merhaba arkadaşlar smart özelligim kayip oldu uygun yazilim nedir acaba yardimci olurmusunuz
EvetSmart özelliği kayboldu derken ,Tv çalışıyor mu?
Aslında bilerek "TV Çalışıyor mu" yazdım ,çünkü kartın MB95M ,en riskli kartlardan birisidir,en ufak bir elektrik dalgalanmasında cihaz çabuk çöker ,geri getirmek için epey uğraşırsın ,zor yazılım bulunan bir karttır üstelik .Bu yüzden tv çalışıyorsa bence yazılım işine hiç girme,zaten çok eski kartlar arasına girdi ,elindeki tvden de olma ,en iyisi ucuz yollu bir android alman benceEvet çalısıyor ama internet menü ara yüzü kayıp oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tv smart tuşuna basinca smart arayüz ekrana gelmiyor dolayısıyla kullanamıyorum yazılım atılsa fayda ederim bilgili arkadaslara ricam
Hocam şuan netflix açılıyor mu sizdeTv yi ilk aldigimizda 3 aylik netflix kampanyasi vardi markete eklemedik ve güncelleme iyi birseydir diye güncelleme yapmistik sonrasinda netflix marketden birdaha görünmedi bunun üzerine netflix cekirdek yazilimlarini forumdan alarak yükledim.v2.45 netflix ki zaten onu yüklediğiniz için menü de var. Forumdaki false true lar hepsini denedim.
Evet var ama açmıyor
mb9x lar netflix desteklemiyor artik,mb120 de sorun yok..Hocam şuan netflix açılıyor mu sizde
yükleme anlatım için ; VESTEL YAZILIM YÜKLEME ANLATIM
Selamun aleyküm dün akşam sorunsuz çalışan tvyi bugün açmaya çalıştığımda ışığı yanıp sönüyor + vestel logosu da sürekli gidip geliyor ama tv açılmıyor ne yapabilirim şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim USB bellek boyutu fark ediyor muyükleme anlatım için ; VESTEL YAZILIM YÜKLEME ANLATIM
FULL TALİMATLARI UYGULAYINIZ.
Mb140 lar USB seçiyor farklı deneyebilirsinizTeşekkür ederim USB bellek boyutu fark ediyor mu
Donanım yetersizliği nedeniyle MB96 Anakartlı tv den güncel yeni smart tv ler gibi beklentiniz olmasın. Linki inceleyin bazı açıklamalar var.mb96 model seg tv var maç filan izlemek istiyorum ama hiç bir şeyi açmıyor internetten ne yapmam lazım