For main 17MB96 panel VES490UNDL-2D-N01Hi help plise ned sw full
Merhaba arkadaşlar, sağlıklı günler dilerim. Güncel yazılımı var mı? Son yazılım hangisi arkadaşlar?
Mükerrer yazı 3. Konuda mesajı mevcut!
Merhaba arkadaşlar, sağlıklı günler dilerim. Güncel yazılımı var mı? Son yazılım hangisi arkadaşlar?
mb90 mainboard sorunu neydi bunlarda yazılım yüklerken çökebilirde standby led yanmıyabilirde.bu sefer nand flash ve spiflash yazılması gerekirde.youtube için istiyorsanız değmez bu tv için
Full yazılım rica edicektim.
Sorun seg yazısı gelip gidiyormb90 mainboard sorunu neydi bunlarda yazılım yüklerken çökebilirde standby led yanmıyabilirde.bu sefer nand flash ve spiflash yazılması gerekirde.youtube için istiyorsanız değmez bu tv için
sorun tv açılışta seg yazısı gelince tv reboot ediyor sürekli aynı şekilde devam ediyor . ben bitane yedek mainbord vardı onu takıncqa sıkıntız çalışıyor kendi main bordunu takınca restlemeye devam ediyor tv kendini benimde aklıma yazılımda sıkıntı oldugunu düşündüm ondan arıyorum yazılımı...mb90 mainboard sorunu neydi bunlarda yazılım yüklerken çökebilirde standby led yanmıyabilirde.bu sefer nand flash ve spiflash yazılması gerekirde.youtube için istiyorsanız değmez bu tv için
Yazılım varmı yokmu yardımcı olucak kimse yok mu.Sorun seg yazısı gelip gidiyor