seri no?
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini ekleyin.JVC LT-49VU73T 49" 124 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV
48SCF7620 SMART LED SN:7979510 800131 17MB211 V_0 İÇİN KERTARMA YAZILIMI LAZIM
ÜRÜNÜM SEG TV AMA MENÜ VESTEL OLDU.
VE HDMI 'dan BİLGİSAYARDAN GÖRÜNTÜ ALMIYOR AMA TABLETTEN GÖRÜNTÜ ALIYOR SEBEBİ NEDİR.
İYİ GÜNLER.
Teşekkür ederim hemen deneyeceğim.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
ful
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini ekleyin veya tv çalışırken uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın ekrana gelen menünün resmini ekleyin.merhaba
65ub9100 tv miz var yazılımı çok eski blutv vs bişey yok smartta , nasıl yenileyebilirim güncel yazılım varmı ?
Merhaba
22PF5065S 22"LED TV
Full yazılım rica edicektim.
vestelden yapılan açıklama
Merhaba benim TV 'de digiturk play uygulaması çalışıyordu ismi değişip bein connect olmasına rağmen ama artık çalışmıyor. Sunucu ile bağlantı kurulamadı hatası alıyorum. Tv' ye Güncelleme yaparak yeni uygulamaları edinmek mümkün müdür?
malesef 2014 üretimli bir cihaz donanımsal olarak çok düşük mb95 anakart mevcut çalışıyorsa kurcalamayın derimmerhaba herkese iyi geceler..
40pf7070 model numaralı televizyonuma yeni güncelleme gelmiş mi gelmiş ise yüklersem kazancım olur mu sormak istedim gerekli bilgileri içeren fotoğraflar ektedir.
çok teşekkür eder hayırlı günler dilerim.