panel sn 23467888 vestel 32 panel yazılımı varmı
iki linki de indirdim fakat bu panele göre yok bulamadım acaba yanlış bir şeymi yapıyorumVestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları
Tavsiyeforumu Ailesinden Hepinize Merhaba; Ben Fikoloji, bildiğiniz üzere sosyal dünya üzerinde gerek meslek erbabı, gerekse son kullanıcı olarak herkese eşit mesafede ve herkese AÇIK KAYNAK olarak bilgi ve yazılım desteği sunmak konusunda çaba gösteren bir aileyiz. Bu doğrultuda büyük uğraş...tavsiyeforumu.com
fullTv ye yanlis yazilim yukledim. Sonra kendi yazilimini yuklemeye calistim ama almadi. Ana kart çöktü kırmızı ışık yanip sönüyor. Bunu duzeltmenin yolu varmı. Ana kartı da söktüm.
Profilo 50PA515T
Seri no:8077949 800309
Panel no:23508236
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde yazilima bagli ankart nerede ariza verir parca degisimi ile anakarti kurtarabilirmiyiz
bu kodda panel yok seri no?iki linki de indirdim fakat bu panele göre yok bulamadım acaba yanlış bir şeymi yapıyorum
Ustam televizyon açılıyor. Kumanda 2 kere bastıktan sonra her şey donuyor. Bu televizyona göre yazılım verebilirmisin.Rezerve
Yazılım linkUstam televizyon açılıyor. Kumanda 2 kere bastıktan sonra her şey donuyor. Bu televizyona göre yazılım verebilirmisin.
Sağol ustamYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Siz de sağ olun. Yazılımı yükledikten sonra sonucu yazar mısın?Sağol ustam
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
( ramchomania denemek istersen) bana görüntü diger yüklediklerime göre bir tik daha iyi geldi, dovi ve BT özellikli tv yazilimiSiz de sağ olun. Yazılımı yükledikten sonra sonucu yazar mısın?