U Çevrimdışı

Urugen

Yeni Üye
14 Kas 2020
6
28
Uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın gelen görüntünün resmini buraya ekleyin.
Bende de aynı televizyon var yardımcı olur musunuz ?

image63a4382afd1fa136.jpg

U Çevrimdışı

Urugen

Yeni Üye
14 Kas 2020
6
28
Cevabınız için teşekkür ederim Sorun yok aslında sadece merak ettim güncellenebiliyor mu diye , aldığımdan beri hiç güncellemedim .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorun nedir ki ,kart MB95s ,en riskli kart grubundadır,öncelikle onu belirteyim :ok
Cevabınız için teşekkür ederim Sorun yok aslında sadece merak ettim güncellenebiliyor mu diye , aldığımdan beri hiç güncellemedim .

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Çok eski bir kart MB95S :) ,benim kartlardan bile eski(imzamda var) ,çalışıyorsa hiiiiç elleme,tv çöp olur ,nemelazım :)

U Çevrimdışı

Urugen

Yeni Üye
14 Kas 2020
6
28
Çok eski bir kart MB95S :) ,benim kartlardan bile eski(imzamda var) ,çalışıyorsa hiiiiç elleme,tv çöp olur ,nemelazım :)
Canavar gibi çalışıyor :) Ps4 oynuyorum odam da 3D özelliği , USB girişleri internete girmesi , vs sıkıntısız bir şekil de çalışıyor . Ben sadece eğer güncelleme varsa hızlanır tv diye düşündüm . Bu özellikler belki . Tavsiye için teşekkür ederim en iyisi dediğiniz gibi hiç ellememek .

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
benim bu forumla tanismama neden olan karttir,ayni uyariyi o zamanlarda cok duymustum ,su anki tecrübelerime o kart sayesinde ulastimdiyebilirim :) ,ama simdi bende ayni uyariyi yapabilirim güncelleme ile kazanilacak bir artisi olmayan kart haline geldi..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Canavar gibi çalışıyor :) Ps4 oynuyorum odam da 3D özelliği , USB girişleri internete girmesi , vs sıkıntısız bir şekil de çalışıyor . Ben sadece eğer güncelleme varsa hızlanır tv diye düşündüm . Bu özellikler belki . Tavsiye için teşekkür ederim en iyisi dediğiniz gibi hiç ellememek .
Ben teşekkür ederim sevgili Urugen,bence de hiç elleme,çünkü vestelin en riskli kartıdır,ara kısmında mb95 yazınca karşına gelir :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Veee,ben kaçar ,yarın odanın sıvasını yapacağım(2+1in ilk odası),uykum geldi iyicene :) ,sizlere doyum olmaz ama hanım "alo , seni 9 da uyandıracağım telefonunu kapatma -sessize alma sakın" dedi :haha1

U Çevrimdışı

Urugen

Yeni Üye
14 Kas 2020
6
28
Veee,ben kaçar ,yarın odanın sıvasını yapacağım(2+1in ilk odası),uykum geldi iyicene :) ,sizlere doyum olmaz ama hanım "alo , seni 9 da uyandıracağım telefonunu kapatma -sessize alma sakın"
Veee,ben kaçar ,yarın odanın sıvasını yapacağım(2+1in ilk odası),uykum geldi iyicene :) ,sizlere doyum olmaz ama hanım "alo , seni 9 da uyandıracağım telefonunu kapatma -sessize alma sakın" dedi :haha1
Hayırlı geceler kolay gelsin size yarın :)

Yarın müsait olursanız bir de hi-level 55uhl950 2016 yılında alındı televizyonu güncelleyebilir miyim ? Televizyon youtube girince takılı kalıyor siyah ekrana giriyor . Fişini tak çıkar yaparak düzeltiyoruz

B6F2E89B-DE86-426E-B962-D24F901EFD51.jpg

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Hayırlı geceler kolay gelsin size yarın :)

Yarın müsait olursanız bir de hi-level 55uhl950 2016 yılında alındı televizyonu güncelleyebilir miyim ? Televizyon youtube girince takılı kalıyor siyah ekrana giriyor . Fişini tak çıkar yaparak düzeltiyoruz

B6F2E89B-DE86-426E-B962-D24F901EFD51.jpg
Yazılım link

T Çevrimdışı

tonyalmeida

Yeni Üye
14 Kas 2020
30
40
o94bAuLu.jpg-large.jpg

Merhabalar 49ub8300 model televizyonuma 4 senedir güncelleme gelmiyor. Acaba Yeni güncelleme mevcutmudur

U Çevrimdışı

Urugen

Yeni Üye
14 Kas 2020
6
28
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Yazılımı boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
4GB üzeri flash bellek kullanmayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın tv yi çalıştırın.
Görüntü geldikten sonra kumanda üzerinden MENÜ 1 5 0 5 Tuşlayın
Yazılım yükseltme menüsü gelecek EVET üzerine gidip kumandadan OK tuşuna basın.
Yazılım yüklenecek tv kapanacak kapalıyken de yükleme devam edecek fişi çekmeyin.
1-2 Dakika sonra tv yeni yazılım ile açılacak
Allah razı olsun güncelledim yazılımı çok teşekkür ederim

imagedf562d189f9798d2.jpg

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
o94bAuLu.jpg-large.jpg

Merhabalar 49ub8300 model televizyonuma 4 senedir güncelleme gelmiyor. Acaba Yeni güncelleme mevcutmudur

Anakartiniz mb120 linkteki konuyu inceleyin, aciklamalari dikkatlice okuyun,güncelleme yazilimi mevcut..

Geri
Üst Alt