T
tonyalmeida
Yeni Üye
- 14 Kas 2020
- 30
- 40
Teşekkür ederim güncel sürümü v2,36 dan v2,45 e yükselttim. Ekran görünümü değişip herhangi yeni uygulama gelmedi. İyi çalışmalar
seri no?
Merhbalar 43hl500 yazılım lazım acil var mı
Pošaljite mi firmware za Telefunken - Vestel: VES420UNVL-3D-S02., Matična ploča je 17 MB97.Za ispravan softver moram znati kod ploče. Ali stavlja se na naljepnicu unutar televizora.
Please send me, if u have, complete firmware for Telefunken - Vestel TV: VES420UNVL-3D-S02 , motherboard is 17MB97. I Instaled incorrect firmware so TV is only blinking.For a correct software I need to know the panel code. But it is put on a label inside the TV.
Pošaljite mi firmware za Telefunken - Vestel: VES420UNVL-3D-S02., Matična ploča je 17 MB97.
Pronašao sam netočan firmware pa sam sad imao mrtvu tv, samo trepćem.
Please send me, if u have, complete firmware for Telefunken - Vestel TV: VES420UNVL-3D-S02 , motherboard is 17MB97. I Instaled incorrect firmware so TV is only blinking.
17mb97 dont work (instaled but panel dont work, only backlight). Can u send me 17mb96 file for my panel that u have?For the TV panel I only have for 17mb96. For 17mb97 I have a full software. Try it at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
17mb97 dont work (instaled but panel dont work, only backlight). Can u send me 17mb96 file for my panel that u have?
Thanx anyway. But didnt work full version of 17mb97.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Naci Kardeşim Merhabalar;
Bu konu başlığı altında seri numaranızı paylaşırsanız, Full yazılım konusunda yardımcı olmaya çalıişacağım ?
V2.45.12.2 SVN:260549 MB120Merhabalar
Rezerve
V2.45.12.2 SVN:260549 MB120
Vestel smart 4k 48" televizyonunda netflix çekirdek yazılım ile çalıştıramıyorum .
Full yazilim ve yardımlarınızı rica ederim
Ekte seri numarası vb. Bilgi resim olarak gönderiyorum.
Yardımlarınızı için şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhabalar
Vestel smart 4k 48" televizyonunda netflix çekirdek yazılım ile çalıştıramıyorum .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhabalar
Bu adımları daha önce denemiştimLinkteki konuyu inceleyebilrisiniz eger netflix güncelleme yazilimi sonrasi hala sorun yasiyorsaniz..
Önemli - Mb97/98 lerde Youtube Yazilimi ile Netflix görünmezse veya menüde Netflix yok (mb97 ve üstü kartlarda) ise yapmaniz gerekenler
Konu bütünlüğünü sağlama acisindan yapılacak işlemleri farklı konularda arastirip yapmak yerine bu baslik altina topladim. Mb97/98 kartlara sahip tv ler cikan yeni bir güncelleme ile hem youtube hemde netflix sorunlarini gecici bir süre ile olsa da cözmüs görünüyor.Mb97/98 anakarta sahip cogu...tavsiyeforumu.com
Menülerde Netflix yazısı , simgesi var mı?
Bu adımları daha önce denemiştim
ESN?? olduğu icin tek çözüm full yazılım diye düşünüyorum.Forum da netflix ile ilgili neredeyse herşeyi denedim.Modlama ile de olmadi.TV ye çok müdahale ettik.
Resimdeki TV in seri nosu bilgileri ..
Çözümlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Tesekkürler
Tv yi ilk aldigimizda 3 aylik netflix kampanyasi vardi markete eklemedik ve güncelleme iyi birseydir diye güncelleme yapmistik sonrasinda netflix marketden birdaha görünmedi bunun üzerine netflix cekirdek yazilimlarini forumdan alarak yükledim.v2.45 netflix ki zaten onu yüklediğiniz için menü de var. Forumdaki false true lar hepsini denedim.Menülerde Netflix yazısı , simgesi var mı?