S Çevrimdışı

Santa

Yeni Üye
9 Kas 2020
1
32
Merhaba değerli forum kullanıcıları; benim de regal televizyonumda sorun çıktı ve sizlere kavuştum bu vesileyle. Sorunumise şöyle; regal tv'm ışığı yanıp sönüyor ve açılmıyor. Yüklemem gereken yazılım nedir

WhatsApp-Image-2020-11-09-at-08.45.19.jpg

?

S Çevrimdışı

socoka

Yeni Üye
30 Eki 2020
28
53
17MB95M főhöz és a VES400UNDS-N01 / VES400UNDS-2D-R06 panel.
Nekem van. Akarsz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nekem van. Akarsz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nekem van. Akarsz?
Igen! Köszönöm !!

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

bioyilmaz 

Yeni Üye
9 Kas 2020
8
38
Merhaba,

Ekte bilgileri yer alan televizyonumda PVR RECORDİNG ENCYPTION MODE kısmını devre dışı bırakarak kayıtları bilgisayarımda izlemek istiyorum. Ancak MB81 olan anakart modelinin yazılım bilgisini USB belleğe atamadım.

• O USB yi Televizyona Bağlayın.
  • Menu buttona basın ve "4725" tuslara arka arka basın ; Service menu acilacak.
  • "Usb operations" gidin ve ona basın.
DownloadProfile.mb81 denedim olmadı. Bir altını 80 ve bir üstünü 82'de denedim. FAT32 flash bellek.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Seri numarası, model, Service Menu bilgileri ekte gönderilmiştir.

IMG_3888.jpg
IMG_3883.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Merhaba,

Ekte bilgileri yer alan televizyonumda PVR RECORDİNG ENCYPTION MODE kısmını devre dışı bırakarak kayıtları bilgisayarımda izlemek istiyorum. Ancak MB81 olan anakart modelinin yazılım bilgisini USB belleğe atamadım.

• O USB yi Televizyona Bağlayın.
  • Menu buttona basın ve "4725" tuslara arka arka basın ; Service menu acilacak.
  • "Usb operations" gidin ve ona basın.
DownloadProfile.mb81 denedim olmadı. Bir altını 80 ve bir üstünü 82'de denedim. FAT32 flash bellek.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Seri numarası, model, Service Menu bilgileri ekte gönderilmiştir.

IMG_3888.jpg
IMG_3883.jpg
Tv de yapılan pvr kayıtlarını telif hakları nedeniyle başka cihazlarda izleyemezsiniz tv kaydı özel kod kullanarak yapıyor. MB 81 Anakarttan bahsetmişsiniz az bulunan hassas bir karttır en ufak hatada da nand flash yazılımı çökebilir.

B Çevrimdışı

bioyilmaz 

Yeni Üye
9 Kas 2020
8
38
Tv de yapılan pvr kayıtlarını telif hakları nedeniyle başka cihazlarda izleyemezsiniz tv kaydı özel kod kullanarak yapıyor. MB 81 Anakarttan bahsetmişsiniz az bulunan hassas bir karttır en ufak hatada da nand flash yazılımı çökebilir.
Denemek istiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum. Yazılım çökmesini göze alıyorum.

C Çevrimdışı

coolwhisper 

Aktif Üye
8 Mar 2019
235
56
aşağıda seri nosunu verdiğim 43ud8360 tv son güncelleme ile hdmi2 arc çıkışı trt4k ve youtube da ses vermiyor, diğer normal kanallarda ses yok, sanırım orjinal yazılıma dönmem lazım, yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_20190305_215022.jpg

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Denemek istiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum. Yazılım çökmesini göze alıyorum.
Vestel tv profil alma dosyaları -tümü- bu linkte profil dosyalari alma islemi anlatiliyor,sizin bahsettiginiz sekilde yapilan
kayiti pc de seyretmek mümkün, olmuyor biliyordum,ilk mesaj olmuyor oalrak yazmistim düzeltiyorum, bahsettiginiz sekilde modlama yapinca evet oluyor izlemek mümkün..

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Linkteki yardımcı komut dosyasını zipten çıkartın.
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv çalışırken kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın.
Gelen menüde en alt satırdaki usb operations satırına inip OK tuşuna basın gerekli dosyalar tv den alınacaktır.
Tv den profil alma bu şekildedir.
Sorumluluk tamamen sizdedir.

Link

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt