seri no?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kusura bakmayin ilk defa forumda yaziyorum. Daha once mb 120 full yazilimi paylasilmis ama su an ulasilamiyor. Gonderebilirseniz sevinirim
Son düzenleme:
seri no?
Kusura bakmayin ilk defa forumda yaziyorum. Daha once mb 120 full yazilimi paylasilmis ama su an ulasilamiyor. Gonderebilirseniz sevinirim
[URL="https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL] |
çok teşekkür ederim hafta içi deneyebileceğim.[TD]
[URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]
Merhaba bende MB97 full yazilim istiyorum.
mb97 fabrika çıkışlı full yazılım istiyorum yardımcı olabilirmisiniz.
model no: smart 55fb7300 55 led tv
seri no:7664416600178
PANEL:
Oncelikle tesekkur ederim nasil yukleyecegim bi yardimci olabilirmisinizMerhaba bende MB97 full yazilim istiyorum.
mb97 fabrika çıkışlı full yazılım istiyorum yardımcı olabilirmisiniz.
model no: smart 55fb7300 55 led tv
seri no:7664416600178
PANEL: 23353144
Mb 97 usb bellek seçer ,unutma ,çeşitli usb deneyebilirsin .Oncelikle tesekkur ederim nasil yukleyecegim bi yardimci olabilirmisiniz
Kumandanın OK tuşu attığın yazılımda işlemiyor olabilir bir ihtimalle, veya v3 karta v4-v5 attıysan kart bozulmuş olabilir.Yazilim v3
Yazilim versiyonu v3.
Ama dun attigim yanlis yazilimi da bugun yuklemiyor.
kusura bakmayın ama galiba yüklenmiyor . tum adımlari harfi harfiyen uyguluyorum. tv nin sürümü mb97 yanlız bana gönderdiğiniz yazılım mb120Mb 97 usb bellek seçer ,unutma ,çeşitli usb deneyebilirsin .
Aldığın dosyaları zipten -rardan çıkart ,fat32 formatlı boş bir usb belleğin içine kopyala dosyaları,tv kapat fişi çek ve usbyi tak,sonra tv
fişini takarken kumandadan OK tuşuna bas,tv ön led lambası flaşör yaparken OK tuşunu bırak ve yaklaşık 5-8 dakika bekle,yükleme olduktan sonra tv ilk kuruluma gelecektir.
Kim gönderdi? ,yanlış olmasınkusura bakmayın ama galiba yüklenmiyor . tum adımlari harfi harfiyen uyguluyorum. tv nin sürümü mb97 yanlız bana gönderdiğiniz yazılım mb120
indirdim yazilimi mb97 yazilim dogru ,mb120 degilKim gönderdi? ,yanlış olmasın
Mb97 seri noya MB120 yazılım gönderilmez ,link ver bakayım buradan bana,yazılmı merak ettim
Bana gonderdiginiz link buydu?indirdim yazilimi mb97 yazilim dogru ,mb120 degil
Seri no uymuyor senin tvye ,yanlış indirmeyesin mubarekBana gonderdiginiz link buydu?
Bana gonderdiginiz link buydu?
size paylasilan link bu
yanlis dosya indirmisSeri no uymuyor senin tvye ,yanlış indirmeyesin mubarek
Yüklemez ise ,unutma ,usb bellek seçer MB97 kart,değişik bellek kullanmalısın ,ve FAT32 formatlı olmalı