Neyse . İlgi ve alakanizdan dolayi tesekkurler. Olmazsa servise gonderecegimolabilir.?
Neyse . İlgi ve alakanizdan dolayi tesekkurler. Olmazsa servise gonderecegimolabilir.?
Hocam, şükürler olsun ki tv açıldı şuan sorun yok. Birşey sormak istiyorum, tv nin bu sorunun nedeni neyden kaynaklanıyor ? Daha önceden usta gelmişti, uzun zaman önce. Garantiden parça değişmişlerdi. Servise sorduğumda, elektrikten kaynaklı olduğunu söylemişti. Bu işin aslı astarı nedir?stand by lambası hızlı yanıp sönene kadar ok tuşuna basılı tutun. olmazsa ok tuşunu hızlı bas çek yapın.
Kumanda değiştiği için OK tuşu frekensını almıyordur ,akıllı kumanda ile yükleme yaptığın tvnin kodunu girerek dene bakalım bir de.
Neyse . İlgi ve alakanizdan dolayi tesekkurler. Olmazsa servise gonderecegim
Benim denediklerimde ok tuslari kumandalarin büyük kisminda ayniydi , mb130 larda farkli islemciler var, yanlis versiyon yüklendiginde kart cöküyor,problem ondan kaynaklaniyor olabilir.Ben 2 tane anakart pert yaptim hangi versiyon yüklü oldugunu bilmedigim icin.Arkadas yazilim versiyonunu biliyorsa ve v4 ise v5 gecis ful yazilimini yüklemeyi deneyebilir.Kumanda değiştiği için OK tuşu frekensını almıyordur ,akıllı kumanda ile yükleme yaptığın tvnin kodunu girerek dene bakalım bir de.
Aklıma ilk gelen kumanda frekans oldu ,tv açılıyor ama kumanda işlemiyor yazıncaBenim denediklerimde ok tuslari kumandalarin büyük kisminda ayniydi , mb130 larda farkli islemciler var, yanlis versiyon yüklendiginde kart cöküyor,problem ondan kaynaklaniyor olabilir.Ben 2 tane anakart pert yaptim hangi versiyon yüklü oldugunu bilmedigim icin.Arkadas yazilim versiyonunu biliyorsa ve v4 ise v5 gecis ful yazilimini yüklemeyi deneyebilir.
ok tusu haric diger tuslar calismiyor evet jvc ve toshiba kumandalari farkli ..Her markanin yazilimini yükledigim icin biliyorumAklıma ilk gelen kumanda frekans oldu ,tv açılıyor ama kumanda işlemiyor yazınca
CevapladımVestel: 48FD5400 48'
Sn:// 9501449 800002 acil yazılım lazım. ilginiz için teşekkür ederim.
Adem Helvacı teraspy
Yazilim v3Aklıma ilk gelen kumanda frekans oldu ,tv açılıyor ama kumanda işlemiyor yazınca
Yazilim versiyonu v3.Benim denediklerimde ok tuslari kumandalarin büyük kisminda ayniydi , mb130 larda farkli islemciler var, yanlis versiyon yüklendiginde kart cöküyor,problem ondan kaynaklaniyor olabilir.Ben 2 tane anakart pert yaptim hangi versiyon yüklü oldugunu bilmedigim icin.Arkadas yazilim versiyonunu biliyorsa ve v4 ise v5 gecis ful yazilimini yüklemeyi deneyebilir.
Merhaba mb120 anakartli hi level televizyonum var standby kisminda takili kaldi. Sanirim full yazilima ihtiyacim var. Yardimci olur musunuz.