by_siverekli Çevrimdışı

by_siverekli

Yeni Üye
5 Kas 2020
6
34
stand by lambası hızlı yanıp sönene kadar ok tuşuna basılı tutun. olmazsa ok tuşunu hızlı bas çek yapın.
Hocam, şükürler olsun ki tv açıldı şuan sorun yok. Birşey sormak istiyorum, tv nin bu sorunun nedeni neyden kaynaklanıyor ? Daha önceden usta gelmişti, uzun zaman önce. Garantiden parça değişmişlerdi. Servise sorduğumda, elektrikten kaynaklı olduğunu söylemişti. Bu işin aslı astarı nedir?

Akım korumalı priz almam gerekli mi?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Kumanda değiştiği için OK tuşu frekensını almıyordur ,akıllı kumanda ile yükleme yaptığın tvnin kodunu girerek dene bakalım bir de.
Benim denediklerimde ok tuslari kumandalarin büyük kisminda ayniydi , mb130 larda farkli islemciler var, yanlis versiyon yüklendiginde kart cöküyor,problem ondan kaynaklaniyor olabilir.Ben 2 tane anakart pert yaptim hangi versiyon yüklü oldugunu bilmedigim icin.Arkadas yazilim versiyonunu biliyorsa ve v4 ise v5 gecis ful yazilimini yüklemeyi deneyebilir.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Benim denediklerimde ok tuslari kumandalarin büyük kisminda ayniydi , mb130 larda farkli islemciler var, yanlis versiyon yüklendiginde kart cöküyor,problem ondan kaynaklaniyor olabilir.Ben 2 tane anakart pert yaptim hangi versiyon yüklü oldugunu bilmedigim icin.Arkadas yazilim versiyonunu biliyorsa ve v4 ise v5 gecis ful yazilimini yüklemeyi deneyebilir.
Aklıma ilk gelen kumanda frekans oldu :) ,tv açılıyor ama kumanda işlemiyor yazınca :)

M Çevrimdışı

memomento

Yeni Üye
5 Kas 2020
6
35

Merhaba mb120 anakartli hi level televizyonum var standby kisminda takili kaldi. Sanirim full yazilima ihtiyacim var. Yardimci olur musunuz.

20201105_235616.jpg

S Çevrimdışı

Swift 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
439
Merhaba,

40 UD 8400 için full yazılım rica edebilir miyim? Önceden almıştım ama bozulan flash disk ile uçtu maalesef.

10118213 1808800121
VPAZ: 20274266
SN: 8091822 800121

Teşekkürler.

R Çevrimdışı

Resul3508

Yeni Üye
3 Kas 2020
13
31
Aklıma ilk gelen kumanda frekans oldu :) ,tv açılıyor ama kumanda işlemiyor yazınca :)
Yazilim v3
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazilim versiyonu v3.
Ama dun attigim yanlis yazilimi da bugun yuklemiyor.

Geri
Üst Alt