Tesekkurler. Ama tv kirmizi isik hizli hizli yanip sonuyor ama yuklemiyor oyle kaliyor.full
[TD]
[URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]
Tesekkurler. Ama tv kirmizi isik hizli hizli yanip sonuyor ama yuklemiyor oyle kaliyor.full
[TD]
[URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]
Hocam core indirdim, Flash bellek içine attım. Kurulum talimatlarında, core açık olan televizyona uygulanır diyor. Tv şuanda açılmıyor, core dan ziyade Full olması gerekmiyor muydu?carbon uygun
17MB140 Kurtarma yazılımı çıktı ve ilk defa tavsiyeforumunda !!!
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; mb140 kurtarma yazılımı - 17mb140 - vestel mb140 yazılım - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo...tavsiyeforumu.com
ok tuşuna hızlı bas çek yaparak denermisinTesekkurler. Ama tv kirmizi isik hizli hizli yanip sonuyor ama yuklemiyor oyle kaliyor.
Farklı bir flash bellekle ile denedim, Fat32 haliyle. Ama yükleme yapmıyor, fişi tv den çıkarıyorum. Kumanda dan Ok tuşu basılı halde iken fişe takıyorum. Ama ekrana yükleme ile ilgili bir şey gelmediHocam core indirdim, Flash bellek içine attım. Kurulum talimatlarında, core açık olan televizyona uygulanır diyor. Tv şuanda açılmıyor, core dan ziyade Full olması gerekmiyor muydu?
Ayrıca Flash bellek format türü olarak Fat32 deniliyor, Ntfs ve exfat var
stand by lambası hızlı yanıp sönene kadar ok tuşuna basılı tutun. olmazsa ok tuşunu hızlı bas çek yapın.Farklı bir flash bellekle ile denedim, Fat32 haliyle. Ama yükleme yapmıyor, fişi tv den çıkarıyorum. Kumanda dan Ok tuşu basılı halde iken fişe takıyorum. Ama ekrana yükleme ile ilgili bir şey gelmedi
Hocam nasıl oldu bilmiyorum ama, tv şuan açıldı öncelikle çok ama çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Tv kurulum menüsü geldi ama, kumanda dan 2 menü ilerleyebildim. Tv tepki vermiyorstand by lambası hızlı yanıp sönene kadar ok tuşuna basılı tutun. olmazsa ok tuşunu hızlı bas çek yapın.
ok tuşuna hızlı bas çek yaparak denermis
Tv nin fisini cektim, usb yi taktim, ok tusuna basili tuttum, tekrar fisi taktim , isik hizli hizli yanip sonmeye baslayinca ok tusunu biraktim. İsik hizli hizli yanip sonmeye devam ediyor. Ondan sonra ok tusuna tekra bas birak mi yapacagimok tuşuna hızlı bas çek yaparak denermisin
ışık hızlı yanıp sönüyorsa cihaz açılana kadar bekleyinTv nin fisini cektim, usb yi taktim, ok tusuna basili tuttum, tekrar fisi taktim , isik hizli hizli yanip sonmeye baslayinca ok tusunu biraktim. İsik hizli hizli yanip sonmeye devam ediyor. Ondan sonra ok tusuna tekra bas birak mi yapacagim
bir kaçkez deneyinIşık hızlı hızlı yanıp sönüyor. 10 dk bekledim bir sey olmadı. Daha uzun surer mi
4 defa denedim olmadi.bir kaçkez deneyin
verdiğim orj. full yazılım4 defa denedim olmadi.
Bide siz bu yazilimi atmadan once yanlislikla profilo yerine jvc tv yazilimini yukledim. Onu 1 dk da yukledi tv acildi dil secimine geldi ama ondada kumanda gorev gormedi.
olabilir.?Yanlis atmis oldugum yazilimdan dolayi tv ye zarar vermis olabilirmiyim