By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,021
Yok hocam bu da olmadı. Ok tuşu çalışıyor kontrol ettim,3 farklı flash bellekle denedim bir türlü yükleyemedim. Fişi taktığımda ok tuşuna basılıyken mavi ışık hızlı yanıp sönüyor 10 saniye sonra Vestel logosu geliyor tepki vermiyor.
Başka yazılım yok bana da gelse o yazılımı yükleyeceğim. Anakart üzerindeki diğer usb portlardan deneyin.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,021
Yok hocam bu da olmadı. Ok tuşu çalışıyor kontrol ettim,3 farklı flash bellekle denedim bir türlü yükleyemedim. Fişi taktığımda ok tuşuna basılıyken mavi ışık hızlı yanıp sönüyor 10 saniye sonra Vestel logosu geliyor tepki vermiyor.
Panel yazılımını yükleyin
?

W Çevrimdışı

woreath

Yeni Üye
25 Kas 2017
12
Panel yazılımını yükleyin
?
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

pq isimli sarı klasörü zipten çıkartın
pq isimli sarı klasörü boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flashı tv nin usb giriş portuna takın
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın.
Gelen ekranda en alta usb operations satırına inip OK tuşuna basın
Menü ile çıkın tv yi uzaktan kumanda ile kapatın öndeki led sabit yandıktan 5 yada 10 Saniye sonra tv yi tekrar çalıştırın.
Bir sonraki kapatmada fişi prizden çekip 5-10 Saniye sonra takıp çalıştırın.
Tüm usb girişlerini denedim hocam değişen bir şey yok.Panel yazılımını yükledim 4725 menüsünde yazan bazı bilgiler file not found oldu.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,021
Linkini verdiğim yardımcı dosyayı şu an sizde mevcut olan yazılımın içerisine kopyalayacaksınız.
Yardımcı dosyayı zipten çıkartın sizdeki yazılımın içerisindekini silin bunu kopyalayın veya yazılım flash bellekte ise flash belleğe bunu kopyalayın kopyalama aşamasında bilgisayar bu isimde dosya var uyarısı verecek kopyala ve değiştiri seçin ve tv ye yüklemeyi deneyin.
Flash bellekte bunlar olacak
?
yazilimc555ed1300445907.jpg

Download link
Kendi mesajımı da alıntı yaptım mesajımdaki uygulamayı yine yap %90 OK linkini verdiğim yardımcı dosyayı daha önce verdiğim full yazılımın içerisine atacaksın öncekini silmiş bunu eklemiş olacaksın
Yardımcı dosya link

W Çevrimdışı

woreath

Yeni Üye
25 Kas 2017
12
Kendi mesajımı da alıntı yaptım mesajımdaki uygulamayı yine yap %90 OK linkini verdiğim yardımcı dosyayı daha önce verdiğim full yazılımın içerisine atacaksın öncekini silmiş bunu eklemiş olacaksın
Yardımcı dosya link

Tamam hocam deniyorum hemen,bende anlayamadım tvye donanımsal bir müdahele yapmadım önceden ua9300 vardı böyle sorunlar yaşamamıştım yazılım yüklerken

W Çevrimdışı

woreath

Yeni Üye
25 Kas 2017
12
Yardımcı dosya link

Sonunda oldu hocam çok teşekkür ederim uğraştığınız için,size zahmet verdiysem kusuruma bakmayın.

B Çevrimdışı

Bulentdeniz

Yeni Üye
13 Eyl 2018
9
49
Full yazılım
?

Kanal dosyası link
?

bilgi için tesekkür ederim ama bu dosyayı usb bellek koydum ılgılı proseduru yaptım standby ısıgı hıc degısmeden aynı yanıyor yanlıs yaptıgım nedır anlamadım yada farklı bır sorun mu var acaba

dosya 16 gb lık bır fat32 formatlı bır usb bellete tek dosya olarak attım enerjı yı kesıp ok tusuna basılı enerjıyı verdım ama ısık aynı tempoda yanıyor degısen yok

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,021
Sonunda oldu hocam çok teşekkür ederim uğraştığınız için,size zahmet verdiysem kusuruma bakmayın.
Rica ederim.
İnat ettim tv olsun diye elimden geleni yaptım.
Yüklemek isterseniz verdiğim linkteki güncelleme yazılımlarından uygun olanı yükleyin.
MENÜ 1505 ile yükleniyor.

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,021
bilgi için tesekkür ederim ama bu dosyayı usb bellek koydum ılgılı proseduru yaptım standby ısıgı hıc degısmeden aynı yanıyor yanlıs yaptıgım nedır anlamadım yada farklı bır sorun mu var acaba

dosya 16 gb lık bır fat32 formatlı bır usb bellete tek dosya olarak attım enerjı yı kesıp ok tusuna basılı enerjıyı verdım ama ısık aynı tempoda yanıyor degısen yok
Yazılımı zipten çıkartırken klasöre çıkart seçeneğini seçerseniz ve sarı klasörü flasha kopyalarsanız tv yazılımı görmez. Sarı klasörün içerisindekini tek başına flash belleğe kopyalayacaksınız.

W Çevrimdışı

woreath

Yeni Üye
25 Kas 2017
12
Rica ederim.
İnat ettim tv olsun diye elimden geleni yaptım.
Yüklemek isterseniz verdiğim linkteki güncelleme yazılımlarından uygun olanı yükleyin.
MENÜ 1505 ile yükleniyor.
Tekrardan çok teşekkür ederim hocam yükledim son yazılımı çalışıyor sıkıntısız. Gerçekten bu alanda bilgili olduğunuz belli oluyor.

Geri
Üst Alt