Denedim hocam yine aynıok tuşunu seri bie şekilde bas çek yapın bu şekilde deneyin
Denedim hocam yine aynıok tuşunu seri bie şekilde bas çek yapın bu şekilde deneyin
Telefon ile online oldum sabah bilgisayar ile tekrar kontrol ederim. Bu arada OK tuşunun çalıştığından emin olun.Denedim hocam yine aynı
Çok teşekkür ederim hocam yarın bekliyorum cevabınızıTelefon ile online oldum sabah bilgisayar ile tekrar kontrol ederim.
kardeşim Allah razı olsun bende 32 gb lık usb ile yaptım olmamıştı senin yazıyı görünce denedim sorun çözüldü teşekkür ederimRica ederim.
kardeşim benimde aynı sorun vardı dediğin gibi yaptım çözüldü.teşekkür ederim32 GB'lık belleği fat32 yaparak denemiştim. Forumda 4GB bellek ile deneyin mesajları görünce şimdi öyle denedim. Şu an TV açıldı.
Başka bir sorun olursa tekrar danışacağım.
Çok teşekkür ederim ilginiz için.
kardeşim benimde aynı sorun vardı dediğin gibi yaptım çözüldü.teşekkür ederim32 GB'lık belleği fat32 yaparak denemiştim. Forumda 4GB bellek ile deneyin mesajları görünce şimdi öyle denedim. Şu an TV açıldı.
Başka bir sorun olursa tekrar danışacağım.
Çok teşekkür ederim ilginiz için.
Allah razı olsun sorunumuzu çözdük çok teşekkür ederim hocamYazılım link
?
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın (3 Dosya)
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb girişine takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Tv önündeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Rica ederim.kardeşim Allah razı olsun bende 32 gb lık usb ile yaptım olmamıştı senin yazıyı görünce denedim sorun çözüldü teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kardeşim benimde aynı sorun vardı dediğin gibi yaptım çözüldü.teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kardeşim benimde aynı sorun vardı dediğin gibi yaptım çözüldü.teşekkür ederim
Allah razı olsun sorunumuzu çözdük çok teşekkür ederim hocam
Denedim hocam yine aynı
Linkini verdiğim yardımcı dosyayı şu an sizde mevcut olan yazılımın içerisine kopyalayacaksınız.Çok teşekkür ederim hocam yarın bekliyorum cevabınızı
17MB82S ?finlux 24fx415h 24 inç televizyonun full yazılımına ihtiyacım var ama hangisi olduğu bulamadım yardımcı olurmusunuz ?
[URL="https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]merhaba ustalar bi yardım lazım youtube açılmıyor diye yazılım yükledim tv ters döndü düzeltemiyorum
resimdeki servis menüsü yazılımı yüklemeden önceki hali..şimdiki servis menüsünde 3.6.6n yazıyor sanırım c yüklersem düzelecek ama bulamıyorum teşekkürler şimdiden..
Full yazılımMerhaba Arkadaşlar
Yazılım günceleme yaptım ve ekranda yukseldıgını gordum sonra ılk kurulum yapmak ıcın menuye gırdıkten sonra tv tekrar acılmaya gectıgınde takılı kaldı bende elektrık baglantısını kesıp tekrar actım ama tv artık standby ısıgı yanıp sonuyor kesınlıkle acılmıyor. Ben kurtarma dosyasını usb ye attım ve ılgılı proseduru uygulamadım OK tusuna basılı ıken enerjıyı verdıgımde bu standby ısıgı aynı sekılde yanıp sonuyor. Bu durumda ne yapmam lazım destegınızı rıca ederım.
Ve son yazılım versiyonu ve kanal listesi elinizde var ise cok mutlu olurum EBA TV ıcın lazım dersler başladı. Malum gec bile kaldık .
Not: ben yazılım işlemi yükseltirken 16 gb bir usb bellek kullandım. Ilk yazılım yukseltme basarılı olmustu bu usb bellek ıle ama kurtarmada ya dosya yanlıs yada usb bellıkmı uyumlu olmadı orasını anlayamadım. Bu konuda birdetay varmı ? USB bellek konusunda bazı yazılarda bunu okudugum ıcın soruyorum .
Ben bu arada 17MB82 olan kurtarma dosyası ıle denedım hep yukseltmede ıse 137 versıyonunu yuklemıstım .
TV nin seri numarası SN: 7579945 6000403
[URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]
umarım olur, tv yi kurcalamayınız youtube desteğini çekti
Yok hocam bu da olmadı. Ok tuşu çalışıyor kontrol ettim,3 farklı flash bellekle denedim bir türlü yükleyemedim. Fişi taktığımda ok tuşuna basılıyken mavi ışık hızlı yanıp sönüyor 10 saniye sonra Vestel logosu geliyor tepki vermiyor.Linkini verdiğim yardımcı dosyayı şu an sizde mevcut olan yazılımın içerisine kopyalayacaksınız.
Yardımcı dosyayı zipten çıkartın sizdeki yazılımın içerisindekini silin bunu kopyalayın veya yazılım flash bellekte ise flash belleğe bunu kopyalayın kopyalama aşamasında bilgisayar bu isimde dosya var uyarısı verecek kopyala ve değiştiri seçin ve tv ye yüklemeyi deneyin.
Flash bellekte bunlar olacak
?
Download link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***