panterman Çevrimdışı

panterman

Yeni Üye
31 Ağu 2020
3
48
iyi günler hi level 49HL550 yazılım yükledim. Ekran 180 derece ters oldu. amuda kalkıp izlemem lazım. nasıl düzeltebilirim. ayrıca tv duvara monteli, seri noyu nasıl öğrenebilirim. şimdiden tşklr.

trstellar Çevrimdışı

trstellar 

Yeni Üye
16 Şub 2019
12
30
By_Trol By_Trol TV ilk aldığımdan beri ara ara uygulamalardan çıktıktan sonra tv yi hemen kapatınca ya da henüz belirleyemediğim bir sebepten kapattıktan sonra tekrar açılmıyor. Kırmızı ışığı yanıyor boot resmi geliyor ve geri kapanıyor. Prizden on/off yapmak gerekiyor. Çekirdek yazılım denedim en güncelini yüklemeye çalışıyorum her zaman ama sorun azalsa da devam ediyor. Mümkünse full yazılım alabilir miyim?

Regal_1.jpg

SN: 8176350900620

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
By_Trol By_Trol TV ilk aldığımdan beri ara ara uygulamalardan çıktıktan sonra tv yi hemen kapatınca ya da henüz belirleyemediğim bir sebepten kapattıktan sonra tekrar açılmıyor. Kırmızı ışığı yanıyor boot resmi geliyor ve geri kapanıyor. Prizden on/off yapmak gerekiyor. Çekirdek yazılım denedim en güncelini yüklemeye çalışıyorum her zaman ama sorun azalsa da devam ediyor. Mümkünse full yazılım alabilir miyim?

Regal_1.jpg

Yarın bakabilirim.

W Çevrimdışı

woreath

Yeni Üye
25 Kas 2017
12
Merhabalar yanlış edid dosyası yüklememden dolayı çözünürlük sorunu yaşıyorum. Ekran 640x480'in üzerine çıkmıyor. Çekirdek yazılım yükledim ama düzelmedi. Elinizde full yazılım varsa alabilir miyim?

20200901_031550.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797

Regal_1.jpg

Bu çekirdek yazılımı yükleyin. MENÜ 1505 İle yüklenecek

Geri
Üst Alt