Yarın bakabilirim.By_Trol TV ilk aldığımdan beri ara ara uygulamalardan çıktıktan sonra tv yi hemen kapatınca ya da henüz belirleyemediğim bir sebepten kapattıktan sonra tekrar açılmıyor. Kırmızı ışığı yanıyor boot resmi geliyor ve geri kapanıyor. Prizden on/off yapmak gerekiyor. Çekirdek yazılım denedim en güncelini yüklemeye çalışıyorum her zaman ama sorun azalsa da devam ediyor. Mümkünse full yazılım alabilir miyim?
SN: 8176350900620
By_Trol TV ilk aldığımdan beri ara ara uygulamalardan çıktıktan sonra tv yi hemen kapatınca ya da henüz belirleyemediğim bir sebepten kapattıktan sonra tekrar açılmıyor. Kırmızı ışığı yanıyor boot resmi geliyor ve geri kapanıyor. Prizden on/off yapmak gerekiyor. Çekirdek yazılım denedim en güncelini yüklemeye çalışıyorum her zaman ama sorun azalsa da devam ediyor. Mümkünse full yazılım alabilir miyim?
SN: 8176350900620
Yardımcı olabilecek yok mu? :(Merhabalar yanlış edid dosyası yüklememden dolayı çözünürlük sorunu yaşıyorum. Ekran 640x480'in üzerine çıkmıyor. Çekirdek yazılım yükledim ama düzelmedi. Elinizde full yazılım varsa alabilir miyim?
MENU 4725 ile bir resim koyunYardımcı olabilecek yok mu? :(
G güvenişyusuf32hl530 hı level full yazılım sn7941775 700094 kurtarma yazılımı olmadı
Birazdan bakacağım.Yardımcı olabilecek yok mu? :(
Hocam full yazlımı deniyorum ama vestel yazısı gelip yeniden başlıyor 2 tane flash bellek ile denedim.Full
?
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Full yüklendikten sonrada uygun olan güncelleme için
?
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
ok tuşunu seri bie şekilde bas çek yapın bu şekilde deneyinHocam full yazlımı deniyorum ama vestel yazısı gelip yeniden başlıyor 2 tane flash bellek ile denedim.