By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
bu durum da ne yapmam dogru olur kart a flash mı atılacak
Güç kartında kısa devre parça olup olmadığı ve voltajların tam olduğu kontrol edilmeli voltajlar tam ise anakartta kısa devre parça kontrolü yapılmalı yazılımı zaten denediniz. Bu arada anakartın usb portu veya uzaktan kumandanın OK tuşu çalışmıyor olabilir. Tv sizin yanınızda olduğu için uzaktan bu kadar yardımcı olabiliyorum.

B Çevrimdışı

Bulentdeniz

Yeni Üye
13 Eyl 2018
9
49
Güç kartında kısa devre parça olup olmadığı ve voltajların tam olduğu kontrol edilmeli voltajlar tam ise anakartta kısa devre parça kontrolü yapılmalı yazılımı zaten denediniz. Bu arada anakartın usb portu uzaktan kumandanın da OK tuşu çalışmıyor olabilir. Tv sizin yanınızda olduğu için uzaktan bu kadar yardımcı olabiliyorum.

Dostum

konu soyle oldu ben yazılım yukseltmek ıcın bu forumda 137 versıyonunu bu usb belek ıle yukledım ve ekranda yukseldıgını gordum tv calısıyordu. Sonra ben kanalları temızlemek ıcın ılk kurulum yaptım tv kapanıp acılmaya calısırken bıraz bekleyınce ben enerjıyı kestım tekrar verdıgımde tv acılmaz oldu.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Dostum

konu soyle oldu ben yazılım yukseltmek ıcın bu forumda 137 versıyonunu bu usb belek ıle yukledım ve ekranda yukseldıgını gordum tv calısıyordu. Sonra ben kanalları temızlemek ıcın ılk kurulum yaptım tv kapanıp acılmaya calısırken bıraz bekleyınce ben enerjıyı kestım tekrar verdıgımde tv acılmaz oldu.
O zaman güç kartınız sağlam. Normal şartlarda kırmızı led yanıp sönüyorsa usb flash bellek ile yazılım yüklenir. Siz olmuyor dediniz anakartta spi flash hasar görmüş olabilir.

O Çevrimdışı

ozerk

Yeni Üye
18 Nis 2019
33
51
39pf5025 17mb81-2 anakart ful yazılım gerekli. tv 4-5 dakika çalışıp kapanıyordu ana kart değişimi yapıldı. ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

IMG-20200903-WA0002.jpg

Geri
Üst Alt