By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
İyi aksamlar bir onceki mesajimda SEG 49SC7600 marka televizyonum icin full yazilim talebinde bulunduum. Bugün her yer kapali ve televizyonsuz kaldim. Malesef youtube duzelteyim derken tvden oldum. bir an once full yazilim atabilirseniz ins. sorunum cozulur. 05070557793 acil donusunuzu bekliyorum.

IMG-20200523-WA000296db673def63733c.jpg

yokoono yokoono Size yazılım linki vermiş.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
teşekkürler full yazılımı yaptıktan sonra vestel müşteri hizmetlerinden aldığım güncel çekirdek sürümünüde yaptım.Güncel yazılımı isteyen arkadaşlar için mb97 anakart yazılımı

merhaba forumda mevcut

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
146
47
ful yazilim gelmeyecek benim regale sanirim. cekirdek yazilim indirdim ve panel ve mb sw dosyalarini tv den cektim. elimizde bulunsun. mb230 anakarttan memnunum 2020 model diye bu karti sectim en azindan destek cekecek olurlarsa mb130 dan sonra cekerler dedim. cihazda tek sorun dlna sikintili benim icin en onemli sorun bu cunku bnim icin dlna bir yana geri kalan ozellik bir yana. dlna fan giruntu aktarma ekran paylasimi yapmaktan kat be kat daha iyidir. youtube 4k sikintili ama bu youtube kaynakli sanirim tv box ile de ayni duraksama yapiyor. kilitlenmelerin cogu dlna kaynakli suan. elektronikte kuraldir calisan cihazi ellemeyin.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
ful yazilim gelmeyecek benim regale sanirim. cekirdek yazilim indirdim ve panel ve mb sw dosyalarini tv den cektim. elimizde bulunsun. mb230 anakarttan memnunum 2020 model diye bu karti sectim en azindan destek cekecek olurlarsa mb130 dan sonra cekerler dedim. cihazda tek sorun dlna sikintili benim icin en onemli sorun bu cunku bnim icin dlna bir yana geri kalan ozellik bir yana. dlna fan giruntu aktarma ekran paylasimi yapmaktan kat be kat daha iyidir. youtube 4k sikintili ama bu youtube kaynakli sanirim tv box ile de ayni duraksama yapiyor. kilitlenmelerin cogu dlna kaynakli suan. elektronikte kuraldir calisan cihazi ellemeyin.
seri no yazarmısın ful için

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
146
47

tesekkur ederim hocam, hemen drive yedek aldim.
hocam size bir sorum var. vestel flora wifi li klimam var. servis iki kez kart degistirdi. ben iki kez modem degistirdim. er 19 hatasi veriyor. ama karsi komsunun modemine baglayonca sikinti yok. ama benim evde hersey wifili,10 tane wifili cihaz var hicbirinde sorun yok sadece klimada var. er 19 hatasi verince wifi iptal oluyor uzaktan erisemiyorum. bilginiz varmi

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
hocam size bir sorum var. vestel flora wifi li klimam var. servis iki kez kart degistirdi. ben iki kez modem degistirdim. er 19 hatasi veriyor. ama karsi komsunun modemine baglayonca sikinti yok. ama benim evde hersey wifili,10 tane wifili cihaz var hicbirinde sorun yok sadece klimada var. er 19 hatasi verince wifi iptal oluyor uzaktan erisemiyorum. bilginiz varmi
F fikoloji By_Trol By_Trol

I Çevrimdışı

illemez

Yeni Üye
20 May 2020
5
37
dd
selam,
mb90 ana kart mevcut televizyon çalışıyorsa sakın yüklemeyiniz.
full;

Yükleme anlatım full : tıklayınız

Verdiğiniz yazılım sayesinde TV tekrar çalışır hale geldi öncelikle teşekkür ederim.

Önceden aktif olan TKGS tamamen menüden kayboldu sanırım güncelleme gerekiyor. TKGS aktif hale getirmek için ne yapmam gerekiyor.

Şimdiden teşekkürler

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Wi-fi modül haberleşme hatası servis hangi kartı değişti?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Değiştirdiği iz modemler aynı model veya aynı marka mi ?
Bir süre telefon wifi si ile deneyiniz

Geri
Üst Alt