hocam tesekkur ederim öncelikle.
yazılımı attım ışıklar söndü tv de. açıtğımda da bir sey değişmedi. açınca ekranda silik bir şekilde vestel yazısı gelip kapanıyor televizyon
hocam tesekkur ederim öncelikle.
led bar hatası olabilir. verdiğim orj. ful yazılımhocam tesekkur ederim öncelikle.
yazılımı attım ışıklar söndü tv de. açıtğımda da bir sey değişmedi. açınca ekranda silik bir şekilde vestel yazısı gelip kapanıyor televizyon
[QUOTE = "yokoono, message: 148462, membre: 6137"]
Vous pouvez essayer le logiciel ci-dessous uniquement pour le panneau N11, pas le U11. S'il démarre, vous pouvez ensuite mettre à jour le logiciel du fabricant.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hello. Can i have the same file please?
What main and panel is it about?[QUOTE = "yokoono, message: 148462, membre: 6137"]
Vous pouvez essayer le logiciel ci-dessous uniquement pour le panneau N11, pas le U11. S'il démarre, vous pouvez ensuite mettre à jour le logiciel du fabricant.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
[/ CITATION]
Hello. Can i have the same file please?
tıklayınız bilgi videoda mevcutturV.3.7.5x netflix kurmak istiyorum kurulabiliyorsa, kurulamıyorsa da full yazılım ya da güncel yazılım atabilir misiniz?
MB96 yazıyor servis menüsünde
tıklayınız bilgi videoda mevcutturservice menu (thorium) (V.3.3.6t) (HO) (SVN:129813) (/0009df/6322.dcf) uyumlu olan yazılım güncelleme nedir acaba. mümkünse atabşilirmisiniz. teşekkürler.
denendi 23274535 panel kodu 10094700 17mbs2s anakart full yazılım lazım[URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]
Google translate:denendi 23274535 panel kodu 10094700 17mbs2s anakart full yazılım lazım
çalışmadı doğrudurGoogle translate:
Yazılımı bağlantıda denediniz ve çalışmadı mı?
Have you tried the software in the link and it didn't work?