F
fatihterziş
Yeni Üye
- 23 May 2020
- 1
- 45
Wi-fi modül haberleşme hatası servis hangi kartı değişti?
degisen modemler farkliDeğiştirdiği iz modemler aynı model veya aynı marka mi ?
Bir süre telefon wifi si ile deneyiniz
hocam ilk baglandiginda servis tanitamadi wifi ye , dedim ben baglarim ugrasmayin siz dedim. o kadar ugrasmama ragmen baglayamadim. meger mac adres tanitilmasi gereklimiş servis tekrar geldi yapamadi. merkez servis kart arizali dediler kart geldi yine olmadi. merkez servisteki arkadaslar bilgili kisilerdi. telefondan bagladilar calusinca modem arizali dediler. oysa hicbir wifili cihazimda calisma sorunu olmadigindan deneme geregi bile duymamistim telefonu modem yapmayi. modemi degistirdim. wifiye baglandi. buseferde belli sure calisinca er19 yapiyor. servis tekrar geldi kart degisti. hem anakart hem wifi hemde anten taktilar olmadi. komsunun modeminde cslisiyor ama benim modemde calismiyir. herturlu modemde ayar degistirdim. tek kanal ysptim, sifreleme sistemini degistirfim, sabit ip yaptim olmuyor. vestel klima sikintili hocam. 5 derece alti isitmiyor. fani en yukseye dahi alsaniz hizi dusuyor akabinde. motor sesini saymiyorum bile. suanda cok rahatsiz efici bir ses var ic unitede. sanki ic unite fan sesi dengesiz calisirmis gibi bir ses var. yani hizlanip aniden yavasliyormus gibi. ama fan sesi degil cunku fani elimle durduruyorum ses devam ediyor. sanki gaz akis sesi gibi bir ses ve rahatsiz ediyor. net bir sesi cekebilirsem yollarim. modem beyenmiyor ve bu ses cok sikici
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
degisen modemler farkli
zyxel hic gormedi
huawei er 19 hatadi verdi
komsuda tplink hic sikinti yok
fulMerhaba Ustalar,
4K SMART 48UA8900 ----- SN:7430668 500041 cihazım için güncel full yazılım var mıdır?
Ek olarak netflix uygulaması smart ekranında olan ve stabil şekilde çalışan profil dosyası olan varsa paylaşabilir mi?
Son olarak core yazılımını hangi sürümde kullanıyorsunuz ?
modlama konusundan destek alabilirsin.hocam turkcell tv + acabiliyormuyuz moflamayla. sw config icinde turkcelltv var ama.birsey degismedi acaba gizli bir yerde mi. benim anladigim kadariyla servismenusunde deaktif olanlar haricinde degisiklik yapilmiyor gibi geldi. yapilsa bile false true den baska satir eklemek gerekecek saanirim.
umudu kesdikten sonra tam problemi cozdum derken yazilim geldi.tesekkur ederim. fakat su an tam istedigim goruntuyu yakaladim.elimde bulunsun.flasa iki dosyayi da atacakmiyiz.
Ustalarım, TEKNOWEST teraspy hosbulduk F fikoloji
Teşekkür ederim.
Bunun nasıl yapılacağı ile alakalı konu linki varsa paylaşabilir misiniz ?
Birde diğer sorduğum soruları cevaplamanız veya cevaplanmasına yardımcı olmanız mümkün müdür?
Herkese iyi bayramlar bu arada
ustam 2-3 yil once magazadan altus tv beyendim. karsisina gecince hayatimda gordugum en parlak giruntuye sahipti. internette ucuz buldum aldim sansa panel kirik cimti allahtan firma kusura bakma yanlis tv gibdermisiz dediler gerri yenisi geldi. bence is ogle degildi isi servisin ustune yikip degistirmek istediler tv yi. yenisi geldi tamam guzel on numara tam karsidan, ammma yandan bakinca insanlarin yuzleri bembeyez nerdeyse. va panel tamam anlafik ta bukadatrda kotu olurmu. axen var mutfakta androidli va olmasina ragmen istersen sifir aciyla bak gram bozulma yok. babama grundig aldim oda 10 numara goruntu yok full hd olmasina ragmen. allah var beko ve gurundigin smart performansi regalden iyi en azindan dobma takilma kilitlenme hic olmadi. dlna lari super istedigin filmi at kodiden banamin demiyor. regalde bunu yapamadik bilemodlama konusundan destek alabilirsin.
Vestel Tv Modlama Konusu
O secenegi ve 3. secenegi degistirmeniz yeterli. Hocam belirttiğiniz gibi yapıp tv ye uyguladım ve sorunsuz bir şekilde oldu. Çok teşekkür ederim :)tavsiyeforumu.com
[URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]vestel logosu geliyor siyah ekran kalıyor panel ledleri acık kumanda işlem yapmıyor anakart 17mb82s 24 inç 10094700 23274535 panel kodu bircok yazılım denedim sonuç değişmedi.