By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Teşekkürler hocam
kumanda ve alıcısı mb95 deki mevcut olanini kullandim, burada mb96 da tanimasi gerekmez mi kumandada acma tuşuna basinca tv açılıyor
Yazılımın içerisinde hangi uzaktan kumanda tanımlı ise o kumanda ile kullanabilirsiniz. Sinyal farkı nedeniyle çalışmıyor. Alıcı göz (IR) İle alakası yok.

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
146
47

Hocam benim anlamadigim cekirdek yazilimla ful yazilim farkli degil mi. ben bu dosyayi cekirdek yazilim kisminda temin etmistim. seri numarasina gore farkli yazilim gelecek sanmistim. mb230 anakartin vestel jvc veya hitachi ye gire yazilimlar var icinde. ama regalin yazilimi eski surum kisminda. regale yani versiyon gelmedi mi ki. suan bendeki ocak ayi yazilimi var. buna vestel yazilimi atsak sikinti olurmu yoksa dertsiz basimiza dert almasak mi. uzun lafin kisasi cekirdek yazilimla ful yazilim ayni olay mi

I Çevrimdışı

ibergun 

Yeni Üye
23 Mar 2020
45
24
Hocam benim anlamadigim cekirdek yazilimla ful yazilim farkli degil mi. ben bu dosyayi cekirdek yazilim kisminda temin etmistim. seri numarasina gore farkli yazilim gelecek sanmistim. mb230 anakartin vestel jvc veya hitachi ye gire yazilimlar var icinde. ama regalin yazilimi eski surum kisminda. regale yani versiyon gelmedi mi ki. suan bendeki ocak ayi yazilimi var. buna vestel yazilimi atsak sikinti olurmu yoksa dertsiz basimiza dert almasak mi. uzun lafin kisasi cekirdek yazilimla ful yazilim ayni olay mi
ikisi farli sey ve yukleme sekilleride farkli.

T Çevrimdışı

tufantb38 

Yeni Üye
6 Kas 2019
33
42
selam arkadaşlar tv açtıgımda vestel logoso gelip gidiyor siyah ekranda kalıyor arıza nedir acaba

8B58CB27-2745-4C20-B873-2D3CA6B1A0DC3fcb3707120527a3.jpg

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
ozaman teknovest arkadasin paylastigi link ful yazilim linki mi yoksa cekirdek yazilim linki mi
çekirdek yazılım. çekirdek yazılımları bir takım iyileştirmeler yapılan yazılımlardır içinde panel yazılımı yoktur.. ful yazılım ise fabrika çıkış yazılımıdır. seri no ya göre değişiklik gösterir içinde panel yazılımıda barındırır.

A Çevrimdışı

ayhan140

Yeni Üye
23 May 2020
3
25
Hayırlı günler.Ben televizyon yazılımını güncellemeye çalıştım tüm adımları doğru şekilde takip ettim fakat güncellemeyi yaptıktan sonra 5 dk açılır demiştiniz benimki 15 dkdan fazla bekledi fakat açılmadı bence fişini çektim tekrar taktım bu seferde sadece vestel logosu geliyor ve altındaki sensöre benzeyen kırmızı ışığı hızlıca yanıp sönüyor okuduğuma göre full yazılım atmam gerekiyor peki full yazılımı attıktan sonra çekirdek yazılımı için hangi yazılımı kullanmalıyım sanırım yazılımdan kaynaklı sorun yaşadım çünkü hiçbir adımı yanlış yapmamıştım.İyi çalışmalar.

WhatsApp-Image-2020-05-23-at-11.46.56-173064d3d57f050c3.jpg
WhatsApp-Image-2020-05-23-at-11.46.568a5ea5f26191f888.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı günler.Ben televizyon yazılımını güncellemeye çalıştım tüm adımları doğru şekilde takip ettim fakat güncellemeyi yaptıktan sonra 5 dk açılır demiştiniz benimki 15 dkdan fazla bekledi fakat açılmadı bence fişini çektim tekrar taktım bu seferde sadece vestel logosu geliyor ve altındaki sensöre benzeyen kırmızı ışığı hızlıca yanıp sönüyor okuduğuma göre full yazılım atmam gerekiyor peki full yazılımı attıktan sonra çekirdek yazılımı için hangi yazılımı kullanmalıyım sanırım yazılımdan kaynaklı sorun yaşadım çünkü hiçbir adımı yanlış yapmamıştım.İyi çalışmalar.
-Ek olarak en güncel çekirdek yazılıma nerden ulaşabilirim yardımcı olurmusunuz ?

WhatsApp-Image-2020-05-23-at-11.46.56-173064d3d57f050c3.jpg
WhatsApp-Image-2020-05-23-at-11.46.568a5ea5f26191f888.jpg

G Çevrimdışı

Godoman

Yeni Üye
23 May 2020
3
31
Vestel mb96 tv internet youtube hızı kablolu bağlantı olduğu halde çok yavaş yazılımla giderebilirmiyiz ne yapmam lazım teşekkürler

Geri
Üst Alt